Luis Fabiano  (Foto: EVARISTO SA/AFP)
Luis Fabiano (Foto: EVARISTO SA/AFP)
Zlatan Ibrahimovich (Foto: LUCA BRUNO/AP)
Zlatan Ibrahimovich (Foto: LUCA BRUNO/AP)
Zlatan Ibrahimovitsj  (Foto: LUCA BRUNO/AP)
Zlatan Ibrahimovitsj (Foto: LUCA BRUNO/AP)

Her er onsdagens Premier League-rykter

«Alle» storklubbene i Europa vil ha David Trezeguet og Luis Fabiano.

Sjekk fakta og spillerstatistikk her!

Arsenal:
Hvis Adebayor-avtalen går i orden vil Arsene Wenger hente inn en ny spiss. Klaas-Jan Huntelaar og David Trezeguet er de heteste navnene.

Aston Villa:
Middlesbrough-vingen Stewart Downing er så godt som klar for Aston Villa. Downing vil koste rundt 126 millioner kroner.

Blackburn: .
Den tidligere Inter-, Milan- og Lazio-spilleren Christian Vieri får mer tid til å overbevise Sam Allardyce. Allardyce vil gi Vieri den tiden han trenger på å komme i form. Blackburn vurdere å legge inn et bud på Lyon-spissen Frederic Piquionne.

Bolton:
Swanseas midtbanespiller Ferrie Bodde er i Gary Megsons søkelys. Megson vil legge 36 millioner kroner på bordet for Bodde.

Birmingham:
Alex McLeish har lagt inn bud på sin tidligere elev Barry Ferguson. Skotten vil koste rundt 16 millioner kroner.

Burnley:
Richard Eckersley er klar for Burnley. Sheffield Wednesday har avslått Burnleys bud på Marcus Tudgay.

Chelsea:
Serbiske Nemanja Matic hevder han har skrevet under på en fireårskontrakt med Chelsea. MFK Kosice forhandler med Chelsea om overgangssummen for 20-åringen. Milan vil selge Andrea Pirlo, melder flere italienske medier. Pirlo må selges for at Milan skal få råd til å kjøpe Luis Fabiano. Chelsea er blant klubbene som jakter på Pirlo.

Everton:
Everton har lagt inn et bud på 63 millioner kroner for Sheffield United-spilleren Kyle Naughton. Også navnebroren Kyle Walker er høyaktuell for «the toffees».

Fulham:
Erik Nevlands spisskonkurrent Bobby Zamora er på vei til Hull. Peter Crouch skal erstatte Zamora, men Fulham får konkurranse fra Sunderland.

Hull:
Bobby Zamora er på vei inn dørene på KC Stadium. Fulham-spissen vil koste om lag 53 millioner kroner. Sunderland-spilleren Daryl Murphy er nesten klar for Hull.

Liverpool:
Real Madrids interesse for Xabi Alonso ser ikke ut til å stoppe med det første. Real må betale 315 millioner kroner for Alonso. Pengene vil Benitez bruke på David Silva. Benitez har lenge ønsket Valencia-spilleren sine tjenester.

Manchester City:
Emmanuel Adebayor er nesten klar for City. Spissen vil koste rundt 263 millioner kroner.

Manchester United:
Hvis Luis Fabiano sin overgang til Milan går i vasken kan United kaste seg inn i kampen om brasilianeren. Også David Trezeguet er linket til United. David Beckham sa nylig at han kunne tenke seg å returnere til balløya. Beckham har alltid vært United-tilhenger, men Tottenham vil gi United tøff konkurranse om Beckham.

Portsmouth:
Pompey-spissen Peter Crouch kan være på vei bort. Fulham og Sunderland vil ha Crouch.

Stoke City:
Southampton-spilleren Adam Lallana kan være på vei til Stoke. Også Wolves ønsker Lallana, melder Daily Star.

Sunderland:
Steve Bruce jakter på en ny spiss. Budet på Darren Bent ble avslått. Peter Crouch er nestemann på ønskelisten. Bruce vil bla opp 126 millioner kroner for spissen. Også Craig Bellamy er ønsket på Stadium of Light.

Tottenham: .
Gareth Bale er på vei til Roma. Venstrebacken, som ennå ikke har vunnet en Premier League-kamp med Tottenham, skal gi John Arne Riise tøffere konkurranse. Spurs har vært i samtaler med Klaas-Jan Huntelaar. London-klubben får konkurranse fra Stuttgart. Den tyske klubben skal allerede ha lagt inn et bud på nederlenderen. Interessen for Patrick Vieira ser ikke ut til å ha kjølnet. Vieira skal ha sagt til Harry Redknapp at han vil til Tottenham.

West Ham:
Gianfranco Zola vil ha Eidur Gudjohnsen på lån hele kommende sesong. Lucas Neill er også ønsket på Boleyn Ground.

Wigan:
Wigan er en av flere klubber som ligger langflate etter Rangers-stopperen Madjid Bougherra.

Wolves:
Wolves jakter underskriften til Guirane N'Daw. Også Hull er interessert i Nantes-midtbanespilleren.