Gitarkameratene
Gitarkameratene

Sommertid med Hallelujah-gutta

Lind, Nilsen, Fuentes og Holm kommer på besøk til Øyvind Fjeldheim.

Øyvind Fjeldheim og redaksjonen hans lager direktesendt sommer-tv fra taket på TV 2-huset hver tirsdag, onsdag og fredag i sommer.

Les alt om «Sommertid» her

Kristin Skogheim tester sommerjobber

Skuespiller og komiker Kristin Skogheim tester sommerjobber hver uke.

- Jeg skal prøve å gjøre ulike jobber og gjøre dem så godt jeg kan. Jeg har en ide om at det skal gå veldig greit, men det er jo langt fra sikkert at det gjør det, sier Skogheim.

Blant sommerjobbene Kristin skal teste er hjemmehjelp, bensinstasjon, klesbutikk og hjelpe bonden, som hun kaller det:

- Det kan være fint å hjelpe en bonde litt på gården, så han får litt fri også. Jeg tenker at en sommerjobb bør handle om å hjelpe til. Jeg bidrar til å holde Norge på beina når det er sommer, sier Skogheim.

Kristin Skogheim mener selv hun har solid erfaring som sommerarbeider:

- Jeg kan det meste, jeg. Jeg har jobbet i parfymeri, på gatekjøkken, i butikk og servert øl på Lekter'n, så jeg håper jeg kan dra veksler på det.

Besøker kjendiser på hytta

Hver uke vil reporter Geir Håkonsund reise på privat besøk til kjente nordmenn på deres hytter og sommersteder.

- Jeg besøker Kåre Valebrokk i Kristiansand, Lene Nystrøm i Danmark, Finn Schjøll i Sverige og Erna Solberg i Hardanger. Karita Bekkemellem, Mia Gundersen og Fabian Stang står også på besøkslisten. Her er slips og formaliteter lagt helt bort, og det blir hyggelige besøk på deres private feriesteder, sier Håkonsund.

Kokkelerer med partilederne

Gourmetkokk Ole Johnny Eikefjord er også på plass på TV 2-taket hver fredag. Hit kommer landets partiledere for å lage sin favorittsommerrett sammen med kokken.

- Ole Johnny Eikefjord vil også gi daglige tips om hvordan man kan lage enkle gourmetretter av ingredienser man kan kjøpe i de fleste dagligvareforretninger i Norge, forteller programleder Øyvind Fjeldheim, som ser frem til bra sommermusikk i det direktesendte talkshowet:

- Hver kveld får vi besøk av noen av Norges største artister, som alle tar med seg klassegitaren og drar noen akustiske låter. Da skulle det være duket for tilbakelent og god sommerstemning, sier Fjeldheim.

Sommertid sendes direkte fra taket på TV 2 hele sommeren, tre kvelder i uken:

Tirsdag og onsdag klokken 20.30 og fredag klokken 20.00 til 21.00.

Les alt om «Sommertid» her!