mad (Foto: Falch, Knut, © LHJK)
mad (Foto: Falch, Knut, © LHJK)

Trodde Tshawe var homo

Madcon-kollega Yosef ble skeptisk.

Da Tshawe Baqwa vant «Skal vi danse» på TV 2 høsten 2007, overrasket han hele Norge med sine flotte danstrinn. Men hiphop-stjernen overrasket mest av alt Madcon-kollega Yosef Wolde Mariam med å delta i det glamorøse TV-konseptet.

- En dag kom Tshawe og sa at han skulle være med i «Skal vi danse», og jeg tenkte herregud, partneren min må være homofil, forteller Yosef i et intervju med Vlad TV.

Lurte på om Tshawe skulle gå solo

Under videointervjuet som er publisert på VladTV.coms nettsider forteller Yosef også at han trodde Tshawe planlagte solokarriere med å delta i «Skal vi danse». Gutta forteller også at det var med Tshawes «Skal vi danse»-deltakelse at Madcons karriere virkelig skjøt fart.

- Akkurat da han drepte hiphop-imaget vårt, så fikk han fart på det også, sier Yosef.

(TV 2 tar ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider)

Kjendisfavoritter

Madcon har tatt verden med storm med superhiten «Beggin'», og flere kjendiser har lagt sin elsk på den norske duoen. For kort tid siden stilte gutta opp på et intervju for 50 Cents' nettsider også, der de blant annet spøker om isbjørner i norske gater.

For litt siden trakk tenåringsidol og superstjerne Zac Efron i et intervju med E! Online opp Madcon som en av sine favorittartister.

Les også: Zac Efron elsker Madcon

«Beggin'» dukket også opp i finalen i «America's Best Dance Crew» da to av finalegruppene opptrådte sammen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)