Bitter strid mellom Nas og Kelis

Nå krangler de tidligere kjærestene Nas og Kelis om krybben – som langt fra er tom.

Kelis, som gikk til alters med Nas for snart fem år siden, hevder at eksmannen håvet inn 71 millioner kroner på platekontrakten sin. Nas protesterer vilt, og hevder at det «bare» dreier seg om 26 millioner kroner, og at inntektene hans er synkende: Nå tjener han under én million kroner i måneden.

Det koster dessuten å være kar, og i rettspapirene oppgir rapperen at han bruker 460.000 kroner i måneden – av dem går 65.000 kroner til «klær, hår, toalettsaker og personlige effekter».

Nå protesterer han mot den gravide ekskonens krav om 130.000 kroner måneden i underhold for deres felles barn. Han synes ifølge TMZs kilder at det er altfor mye, og at i overkant av 30.000 kroner bør holde siden det blir snakk om en baby.

Det var Kelis som ville ut av ekteskapet, og i juni kunne NME.com melde at hun i sine dokumenter oppga utgiftene sine til 520.000 kroner måneden, mens hun bare tjente gjennomsnittlig 135.000 kroner i måneden det siste året. Av dem brukte hun nærmere 100.000 på «underholdning, gaver og ferier». (©NTB)