Jordan 5
Jordan 5

- Han tryglet meg om å være med på gruppesex

Katie Price med nye sjokk-beskyldninger mot sin fraseparerte ektemann.

Katie Price, bedre kjent som Jordan, uttaler at hennes fraseparerte ektemann Peter Andre har tryglet henne om å delta i gruppesex.

Sjokkerende påstander

Den britiske puppemodellen kom med en håndfull sjokkerende påstander rundt ekteskapet med Peter Andre i et TV-intervju som ble sendt i England lørdag kveld.

Hun har også fortalt om at paret mistet et barn få uker før de gikk fra hverandre.

Les også: Aborten ødela forholdet

En del av beskyldningene var så grove at de ble redigert vekk fra intervjuet. Katie har nå planer om å gjenta dem i et nytt forsøk på å ødelegge Peters rykte som en kjærlig ektemann.

- Peter er sjokkert over at Katie snakket om barnet de mistet i intervjuet, og at hun gjorde intervjuet i det store og det hele. Det kommer mer, men det er ikke sant. Peter kommer til å forsvare seg mot dette, uttaler en kilde til den britiske tabloidavisen Daily Star.

- Han var desperat

- Katie gjør hva som helst for å vinne PR-krigen. Hun er klar for å si at Peter var desperat etter å ha gruppesex med andre kvinner, helt fra starten av ekteskapet deres. Hun nektet alltid, men han ga ikke opp. Hun uttaler at den ultimate fantasien hans var å se henne ha sex med andre kvinner, fastholder en annen kilde overfor tabloidavisen.

31 år gamle Katie har også planer om å avsløre at Peter flørtet med en av hennes venner rett før bruddet.

Paret har de tre barna Harvey, Junior og Princess Tiaamii sammen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)