DISSE ERSTATTER RONALDO OG TEVEZ: Obertan, Owen og Valencia vises frem av Sir Alex Ferguson.  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
DISSE ERSTATTER RONALDO OG TEVEZ: Obertan, Owen og Valencia vises frem av Sir Alex Ferguson. (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Owen fikk nummer 7

Michael Owen overtar overraskende Cristiano Ronaldos draktnummer sju i Manchester United.

Trøye nummer sju er et magisk nummer i Manchester United. Spillere som George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham og nå sist Cristiano Ronaldo har alle spilt med nummer 7 på ryggen.

Nå er det klart at Sir Alex Ferguson gir det legendariske draktnummeret på Old Trafford til sjokksigneringen Michael Owen, melder TeamTalk.

- Jeg er sulten på suksess og glad for å være her. Det er en stor utfordring, men jeg mener fremdeles jeg kan gjøre det godt for et lag som Manchester United, sier Michael Owen til klubbens egen hjemmeside.

Avslutter spillerjakten
Sammen med Antonio Valencia og Gabriel Obertan ble han mandag ettermiddag presentert for pressen på Uniteds treningsfelt Carrington.

Valencia kom fra Wigan, mens unggutten Obertan ble kjøpt fra Bordeaux, for å erstatte Cristiano Ronaldo og Carlos Tevez.

Flere stjerner er blitt koblet til Manchester United de siste ukene, blant annet Inters Zlatan Ibrahimovic, Sergio Agüero i Atletico Madrid og Real Madrid-stjernen Klaas-Jan Huntelaar.

Men ifølge manager Sir Alex Ferguson blir det trolig ikke flere spillerkjøp denne sommeren.

- Disse kjøpene er slutten på våre forretninger. Alle historiene om hvem vi har tenkt å kjøpe - glem det, sier Ferguson.

UNITEDS NYE KJØP: Obertan, Owen og Valencia  (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)
UNITEDS NYE KJØP: Obertan, Owen og Valencia (Foto: NIGEL RODDIS/REUTERS)

Satser på ungguttene
Owen vil i første rekke konkurrere mot Wayne Rooney og Dimitar Berbatov om en plass i angrepet. I bakhånd har Ferguson ungguttene Daniel Welbeck og Federico Macheda, som begge fikk sjansen på førstelaget forrige sesong.

- De er begge unge spillere - men i Manchester United har unge spillere alltid fått en sjanse til å vise seg frem, konstaterer Ferguson.