Katy Perry vil ha en kreativ mann

Sangeren Katy Perry, som har et noe ustabilt forhold til rapperen Travis McCoy, sier hun trenger å ha et forhold til en mann som ser på livet slik hun gjør.

– Nå for tiden er jeg tiltrukket av kreative menn, musikere og artister som kan uttrykke sine intense følelser gjennom sitt arbeid. Hvordan de ser ut kommer i annen rekke i forhold til hvordan de stimulerer meg mentalt.

– På high school var det greit at de var kjekke og det var sånn jeg endte opp i et forhold til en golfspiller som nettopp var i ferd med å bli profesjonell. Jeg var ikke interessert i golf og han hadde ikke noe sans for musikk. Vi hadde overhodet ikke noe felles. Det var dømt til å mislykkes og det gjorde det etter et par måneder. Det blir ikke flere golfspillere på meg, sier hun til det britiske magasinet Live!.

Den 24 år gamle sangeren, som er kjent for sine frekke sanger og dristige sceneopptredener, sverger også at hun skal slutte med sin ville livsstil når hun begynner å bli eldre.

– Jeg vil bli gammel med stil snarere enn uten. Jeg vil ikke være en gal, fordrukken gammel dame. Jeg vil eldes med verdighet. Jeg kommer til å bli den perfekte gamle damen i huset ved siden av som passer på katten din når du er borte, sier hun. (©NTB)