MOBBES: Ronaldo.  (Foto: Andre Penner/AP)
MOBBES: Ronaldo. (Foto: Andre Penner/AP)

Ronaldo hilses med 100 transvestitter

Ronaldo kan regne med en uvanlig velkomst i Rio de Janeiro.

Det blir trolig et sjeldent syn på tribunen når Ronaldos nye klubb Corinthians møter Flamengo den 9. august.

Flamengo-fansen planlegger nemlig å hente 100 transvestitter til Rio de Janeiros flyplass i buss for å minne Ronaldo om sin tidligere svært uheldige episode, skriver Aftonbladet.

- Den største tabben i mitt liv
I fjor havnet nemlig Ronaldo i selskap med det han trodde var tre prostituerte kvinner etter en fuktig natt på Rios nattklubber.

Da han kom hjem til hotellrommet oppdaget han at de tre var menn.

Noen dager senere gikk transvestittene ut i brasiliansk media og fortalte om saken.

- Jeg har gjort noe virkelig dumt. Vi kan alle gjøre feil, og da jeg så at de tre var transvestitter ville de presse meg for penger. Det er den største tabben jeg har gjort i mitt liv og det fikk enorme konsekvenser. Det kommer til å forfølge med som en skamflekk resten av livet, sa Ronaldo til TV Globo om episoden.

Flamengo var klubben som tok i mot brasilianeren da han ankom hjemlandet med sin kneskade fra AC Milan i februar i fjor.

REFSES: Ronaldo  (Foto: Andre Penner/AP)
REFSES: Ronaldo (Foto: Andre Penner/AP)

Valgte erkerivalen
Klubben ønsket å skrive kontrakt med det brasilianske fotballfenomenet, men Ronaldo valgte en overgang til erkerivalen Corinthians.

Denne sesongen har Ronaldo scoret 14 mål på 22 kamper for sin nye klubb.

Flamengo-fansen liker imidlertid dårlig at Ronaldo endte opp i Corinthians, og planlegger altså nå et stunt for å minne angriperen om den fuktige natten i Rio.