Freddie Stroma
Freddie Stroma

Her danser Harry Potter-stjernen i bare trusa

Se den sexy videoen med Freddie Stroma.

I den nye Harry Potter-filmen «Harry Potter og Halvblodsprinsen» spiller britiske Freddie Stroma karakteren Cormac McLaggen.

Den 22-år gamle kjekkasen fra London er skuespiller og modell - og har allerede for mye oppmerksomhet for rollen i den siste filmen om Potter.

Jobber som modell

Freddie Stroma spiller en arrogant og ekkel student som er ett år eldre enn Harry Potter i filmen. At rollen er slem synes han bare er gøy.

- Det er kult å gjøre de morsomme scenene og spille en slimete, grusom gutt, sier han til MTV.

Freddie er allerede en etablert modell og har gjort flere jobber for diverse klesmerker. I filmen der han danser rundt i bare trusa gjør han en jobb for klesmerket Acne.

Premiereklar i Norge

Det knytter seg stor spenning til premieren på den nye Harry Potter-filmen. «Harry Potter og Halvblodsprinsen» har premiere i Norge den 17. juli.

Og i filmen får Freddie Stroma seg en uhyggelig overraskelse - servert av ingen ringere enn Harry Potter selv: Han kaster opp over en av lærerne.

- Jeg vet ikke om det er «dragens ball» som Harry Potter får meg til å svelge eller om det er ordene han sier som får meg til å føle meg dårlig slik at det skjer, sier Stroma i en kommentar til MTV.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)