Beckham  (Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS)
Beckham (Foto: JAVIER BARBANCHO/REUTERS)

Beckham slår tilbake

David Beckham svarer LA Galaxy-lagkamerat Landon Donovan.

Beckham har returnert til Galaxy etter et utlån på fem måneder til AC Milan, og blir møtt med uttalelser fra lagkamerat Landon Donovan som ikke har falt i god jord, melder BBC.

-Beckham er illojal
USA-kapteinen kom med uttalelsene i boken «The Beckham Experiment» hvor forfatteren av boken intervjuet flere av Beckhams lagkamerater. Her sier han at Beckhams nivå av forpliktelse overfor klubben har minket siden han kom til klubben i juli 2007, til tross for at Beckham mottar skyhøy lønn. Han blir også beskyldt for å være en dårlig kaptein og gjerrig.

- I mine øyne er dette uprofesjonelt, sier Beckham, som ønsker å snakke privat med Donovan om dette.

- Gjennom 17 år har jeg spilt med de største klubbene og spillerne i verden, og ikke èn gang har jeg blitt beskyldt for å være illojal.

- Det å omtale en medspiller i pressen blir sett på som uprofesjonelt blant alle fotballspillere, men jeg kommer til å snu dette til noe positivt.

Jeg er profesjonell
Beckham vil ta dette opp med Donovan personlig når han returnerer på trening med the Galaxy på mandag.

Den engelske midtbanespilleren kan få en fiendtlig reaksjon fra enkelte fans, men insisterer på at problemene mellom ham og Donovan ikke vil bli tatt ut på banen.

- Jeg er veldig profesjonell når jeg er på banen, sier Beckham.

- Hva folk sier om meg utenfor banen er irrelevant. Når jeg er på banen er jeg profesjonell og hvis Landon får en mulighet til å score, så vil jeg gi ham ballen, avslutter han.