Beckhams bekrefter Cruise-oppkalling

David og Victoria Beckham innrømmer omsider at yngstesønnen Cruz er oppkalt etter bestevennen Tom Cruise.

At de valgte stavemåten skyldtes at de bodde i Spania da den yngste Beckham-sønnen ble født i 2005.

– Jeg må innrømme at da vi møtte Tom, så snudde jeg meg til Victoria og sa «Cruise er et flott navn, men vi kunne stavet det litt annerledes». Og også, siden vi bodde i Spania, så staves Cruz slik på spansk. Slik var det vi gjorde det, er David Beckhams egen forklaring.

Den fremkommer i boken «The Beckham Experiment» av Grant Wahl, som til daglig skriver for Sports Illustrated. Forfatteren bruker et helt kapittel på forholdet mellom fotballhelten og A-kjendisen og skuespilleren Cruise.

De to bruker samme PR-byrå og management, familiene deres vanker regelmessig sammen og Cruise-familiens venner er også kommet nær på Beckham-paret. David Beckham forteller i boken at han bruker Cruise som rådgiver i vanskelige spørsmål. Tom Cruise skal ha vært tungen på vektskålen da briten bestemte seg for å begynne i L.A. Galaxy.

Det eneste de to kjendisfamiliene ikke har felles, er scientologtroen. Beckham understreker i boken at Tom Cruise ikke maser om at han skal konvertere, selv om han har forklart for dem «hva det handler om»:

– Han og Katie har sin tro, men jeg og Victoria har også vår egen. (©NTB)