LaToya: - Jacko drept av griske tilhengere

Michael Jackson ble drept av en bande griske tilhengere, mener popstjernens søster LaToya. Han ble offer for en sammensvergelse, sier 53-åringen til britiske aviser.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hun har bestilt en privat obduksjon av popkongen, het det i intervjuer som ble offentliggjort søndag. Michael Jackson, en av verdens mest populære artister, døde av fortsatt uavklarte årsaker 25. juni, i en alder av 50 år.

- Jeg vet hvem som gjorde det, sier LaToya til News of the World. Ifølge denne avisen, som ikke betraktes som Storbritannias mest seriøse, ble hennes bror drept for en formue verdt over ti milliarder kroner.

Og kontanter og juveler til en verdi av 13 millioner kroner er forsvunnet, tilføyer hun. Ifølge avisen Mail on Sunday sørget de som drepte Michael først for å isolere ham fra hans familie og venner.

LaToya Jackson tror hennes bror ble «foret» med vanedannende medisiner av mennesker som ønsket å ta psykisk kontroll over ham. De ønsket å få så mange penger ut av ham som mulig, og det ble hans død, sier søsteren. (©NTB)