José Mourinho (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)
José Mourinho (Foto: ANTONIO CALANNI/AP)

Mourinhos elleville Ancelotti-slakt

José Mourinho kommer med et stikk til den ferske Chelsea-treneren Carlo Ancelotti.

Inter-trener José Mourinho er kjent for å være en sitatenes mester. Han er også kjent for å ikke legge noe imellom når han omtaler sine trenerkollegaer.

- Min venn, Prins Charles
Tidligere har han blant annet omtalt Arsène Wenger som en «kikker» og kritisert Claudio Ranieri for å være «en 70 år gammel trener som ikke vinner trofeer».

På spørsmål om hva han synes om at den tidligere AC Milan treneren Carlo Ancelotti har overtatt som Chelsea-manager, er Mourinho nådeløs.

- I England sammenligner de han (Ancelotti) med Prins Charles. Men jeg kjenner bare én Prins Charles og det er Prinsen av Wales. Ancelotti er ingen venn av meg, sier Mourinho ifølge PA.

Carlo
  Ancelotti (Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS)
Carlo Ancelotti (Foto: STEFAN WERMUTH/REUTERS)

- Ingen Harry Potter
I det samme intervjuet går han også langt i å bekrefte at Chelsea-duoen Ricardo Carvalho og Deco ikke melder overgang til Inter i sommer.

- Inters tropp? Den er komplett. Vi har blonde, brune, svarte og hvite – det er vanskelig at flere skal ankomme. Markedet er åpent til 31. august. Åtte spillere skulle egentlig ha forlatt klubben, men bare fire har forsvunnet så langt. Tre av disse hadde en kontrakt som løp ut, sier Mourinho.

Inters tropp teller nå 28 spillere. Mourinho legger ikke skjul på at han hadde håpet at noen av disse spillerne ble solgt, slik at han fikk inn penger til å handle for, men inntil videre aksepterer han situasjonen.

- Markedet har så langt ikke gitt Inter mange euro til å handle for og det er en realitet. Når en klubb ikke tjener penger må en trener være pragmatisk. Jeg har ikke troppen jeg drømte om for to eller tre måneder siden, men jeg kan ikke utrette mirakler. Jeg er ikke Harry Potter, sier Mourinho videre.