Fredrik Berglund (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Fredrik Berglund (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Går for hjemmeseier på Fornebu

Sjekk dagens oddsdobbel fra TV 2 Sporten.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 11. juli, frist kl. 15.55:
51 Korsvoll - Kjelsås H 1,65
67 Stabæk - Viking H 1,80

Totalodds: 2,97


Hjemmeseier i nabooppgjøret
2. divisjon avd. 4. Med et redusert mannskap fikk Korsvoll med seg sitt første bortepoeng fra kampen mot Tromsø 2 tidligere i uken. På hjemmebane har det blitt solide 4-2-0. Savner kun en ferierende Alexandersen (f) til denne kampen.

Kjelsås ligger tredje sist, fem poeng bak dagens motstander. Laget var nærmest alle poengene da det ble 1-1 mot Stabæk-reservene sist. Etter et heldig 0-0-resultat i Ranheim første seriekamp, har det blitt fem strake tap på bortebane. Akinyemi (f), Osmunddalen (f) og Møller (a) er uaktuelle, alle var med fra start sist.

Korsvoll har hatt et bra tak på Kjelsås etter opprykket til 2. divisjon. Seks kamper mot naboen noen kilometer østover har endt med fire seirer og to uavgjorte. Vi tror på ny triumf og setter pengene på H.

Poengene blir igjen i Bærum
Tippeliga. Stabæk rundspilte Lillestrøm og sikret kvartfinale i cupen på onsdag. Fredrik Berglund ble den store helten med fire fulltreffere, og i tillegg viser Espen Hoff stadig fremgang. Seieren var den femte på rad hjemme i Telenor Arena. Jon Inge Høiland (f) er skadet. Johan Andersson (m) er på vei tilbake, men denne kampen kommer for tidlig.

Viking hadde spillefri i midtuken. Gjestene slo også Lillestrøm i sin forrige kamp, uten å overbevise i samme grad som dagens motstander gjorde noen dager senere. 2-2 i Skien nest sist må sies å være et sterkt resultat, noe heldige 1-0-triumfer over Aalesund og Tromsø de to foregående reisene. Trond Erik Bertelsen (f) står over med tre gule. Jone Samuelsen (m) er fortsatt på skadelisten.

Viking dominerte da det ble 2-2 i det omvendte oppgjøret. Vi slår til på 1,80 på et hjemmelag som virkelig har funnet seg til rette på Fornebu.

Vurdert av Magnus Wattne