One Fine Day Pfeiffer Clooney 680 ( © TV 2)
One Fine Day Pfeiffer Clooney 680 ( © TV 2)

Romantisk med Pfeiffer og Clooney

Når en enslig mamma møter en enslig pappa, blir det ikke full klaff med en gang.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Melanie (Michelle Pfeiffer) er en karrierebevisst arkitekt og enslig supermamma. Jack (George Clooney) er en tøff avisspaltist, i tillegg til å være helgepappa - annenhver helg. I løpet av en kaotisk dag blir deres liv grundig viklet inn i hverandre.

Gitt opp menn

Arkitekten Melanie Parker takler utfordringene som aleneforelder i New York med glans. Skuffelser på kjærlighetsfronten har imidlertid ført til at hun nesten har gitt opp menn, rent bortsett fra den skjønne femåringen som kaller henne mamma.

Avisspaltisten Jack Taylor synes derimot at kvinner er helt ok - så lenge de vet å holde en viss følelsesmessig avstand. Men en morgen blir han vekket av sin ekskone som vil plassere deres fem år gamle datter Maggie hos ham en ukes tid. Ekskonen og hennes nye ektemann drar nemlig på bryllupsreise.

En kaotisk dag

Det ser ut til å bli en svært stressende dag for Melanie. Sønnen Sammy må bringes til skolen i tide til å rekke skoleturen - et fergecruise. Melanie skal deretter holde en overbevisende presentasjon for potensielle klienter til et multi-milliondollar-prosjekt. Og i tilfelle hennes upålitelige eksmann ikke stiller opp, bør hun for sikkerhets skyld være tilstede på sønnens fotballkamp om kvelden.

Journalisten Jack er også midt oppi en viktig sak. Han har gravd frem mørke hemmeligheter om rådhusets uredelige politikere. Men den flyktige far blir isteden kastet inn på ukjent territorium; farsrollen. Hans manglende evne til å fatte de nødvendige minstekrav til denne rollen, fører til at datteren og klassekameraten Sammy, Melanies sønn, ikke rekker skoleturen de begge hadde gledet seg til.

Håpløst forelsket

Det er umulig å oppdrive et egnet sted å plassere barna for dagen. Melanie og Jack får en mildt sagt kaotisk arbeidsdag, hvor de ender opp med å sitte barnevakt på skift. Det eneste de to enslige foreldrene har felles er identiske mobiltelefoner. Det siste de trenger er å bli involvert i hverandres liv, jobber og barn. Og det siste de forventer er å føle noe for hverandre, men snart er de håpløst forelsket.

Se «En fin dag» lørdag kl. 22.40 på TV 2.

Se også:

«Gylne Tider» på TV 2 lørdag kl. 20.00.

«Life On Mars» på TV 2 Zebra lørdag kl. 22.00.