jorg (Foto: Bjørnflaten, Thomas, © LOCH)
jorg (Foto: Bjørnflaten, Thomas, © LOCH)

- For jævlig at folk havner i fengsel for dop

Kjendis-rapper hardt ut mot ruspolitikken i Norge.

Rapperen Joddski, tidligere kjent fra suksess-gruppa «Tungtvann», sier i et intervju med Dagbladet FREDAG at han synes rusproblematikken i Norge er helt borte.

- Det blir mer og mer narkotika her til lands. Det er for jævlig at fengslene er fulle av folk som bruker dop. Det er så mye annet kjipt politi og politikere kunne fokusert på. Det er «fucked up» at fengsler og psykiatriske sykehus er full av partydopere fra 90-tallet, mener han.

Vil ha legalisering

Han gjør det klart at han er svært for en legalisering.

- Man må avkriminalisere alt etter min mening. Eller, hva vet jeg ikke, men systemet funker ikke slik det er nå i alle fall. Slik er det med bygdegreia også. Fordi alle kjenner alle tør man ikke å gjøre noe, derfor driver ungdommen med småskumle saker og ting bak boden, fastholder han overfor avisen.

Disset Erik og Kriss

Dette er ikke det første gang den frittalende nordlendningen kommer med kontroversielle utspill. Nylig var det Bærums-rapperne Erik og Kriss som fikk ramsalt kritikk av Tungtvann-sjefen Joddski i Seher.no.

Han mente at de populære rapperne ikke hadde kred hos de «virkelige» rapperne i Norge – og kalte musikken deres «helt jævlig».

Erik og Kriss fortalte imidlertid «God kveld Norge» at kritikken prellet av på dem.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)