Politi måtte leke gjemsel

Natalie Jasmer (2) var så god i å leke gjemsel at politiet og brannvesenet måtte tilkalles.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den populære barneleken blir nå bannlyst hjemme hos familien Jasmer i den amerikanske småbyen Pymatuning etter at to år gamle Natalie viste usedvanlig god dyktighet i gjemsel.

For den lille jenta forsvant da hun lekte gjemsel sammen med broren og søsteren tirsdag kveld.

Himmel og jord ble satt i bevegelse da verken søsknene eller foreldrene fant igjen to-åringen. Hele nabolaget ble satt inn i jakten, og da de ved 18.45 tiden ennå ikke hadde funnet jenta ble også politi og brannvesen tilkalt.

Lenge fryktet letemannskapene at jenta kunne ha gått inn i den nærliggende skogen og falt i søvn på bakken, etter at hun hadde sagt til sin bror før leken startet at hun var søvnig.

- Jeg endevendte hele huset. Jeg letet over alt og gikk rundt og rundt og rundt, forteller pappa Dennis Jasmer til lokalavisen The Herald.

Til slutt var det familiens hund «Cooper» som klarte å snuse fram to-åringen. Jenta hadde gjemt seg i en skuff under vaskemaskinen og etterhvert sovnet. En svært lettet familie kunne slå fast at minstejenta var i god behold, men det stoppet ikke tårene til storesøster Delynn Jasmer (6) som gråt ustoppelig også da søsteren ble funnet.

- Jeg var redd vi aldri ville finne henne, snufset hun.