Moholt
Moholt
Moholt
Moholt

– Kjærligheten motiverer meg

Folk finner hverandre i «Jakten på kjærligheten», lover Katrine Moholt. SE VIDEO!

Katrine Moholt er klar for å gå løs på enda en ny sesong med «Jakten på kjærligheten».

Etter seks sesonger er det fremdeles ikke noe som tyder på at den søte programlederen går lei av å lete etter kjærligheten sammen med bønder fra hele Norge.

– Nettopp det å se at dette funker motiverer meg. Folk finner hverandre, det er ingen som lurer på lenger om det er mulig å finne hverandre i «Jakten på kjærligheten». For det går an, slår hun fast overfor «God kveld Norge».

Starter opptak snart

Katrine er for tiden fullt opptatt med «Allsang på grensen» som sendes fra Halden. Men om ikke lenge bærer det ut på tur med gjengen i «Bonderomantikk» igjen.

– Jeg tror vi ligger bra an. Nå venter vi på at firerne skal sende inn brev til bøndene slik at jeg kan ta med meg brevsekken og reise ut. Så får vi se om de åtte bøndene vi har med i år klarer å plukke ut den rette, smiler hun lurt.

Hun gleder seg til å komme i gang med TV-opptakene.

– Jeg reiser i august. Det blir nesten som å være julenissen, alle er jo så spente. Tenk om den rette ligger i brevbunken – det er jo fryktelig spennende.

KAtrine-Moholt
KAtrine-Moholt

Fire babyer og tre bryllup

Det er ennå ikke bestemt hvem av årets åtte bønder som kommer med i selve TV-serien. Det er nemlig de fire som får flest brev som får tilbudet.

– Det som er så bra når vi plukker ut bønder til jakten på kjærligheten er at vi har veldig stor tro på alle åtte. Det er frierne som bestemmer hvilke fire vi skal følge videre. Alle åtte er supre mennesker som godt kan komme på TV og jakte på kjærligheten sammen med oss.

Fra fjorårets sesong er det bare Silje Stensland som fortsatt er sammen med frieren sin Andreas Gran. Men Katrine kan allikevel skilte med en sterk merittliste på kjærlighetsfronten for programmet sitt.

– Jeg tror på nok en jubelsesong. Det blir den sjette sesongen vi setter i gang med. Vi har hatt par i alle sesongene. Vi har tre bryllup, vi har fire babyer og både samboerskap og kjærestepar. Det er store sjanser for at det kan skje igjen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)