nooor
nooor

- Ikke ta meg på rumpa og puppene

Noor med innstendig bønn til fansen.

Noor Kamil fra «Paradise Hotel» har sett seg lei på av folk oppfører seg som ville dyr ute på byen.

- Jeg blir ofte tatt på pupper og rumpe, og kysset i hele ansiktet. Det synes jeg er skikkelig respektløst, sier modellen, som sier hun da gjerne stiller seg i et hjørne og ønsker hun kan bli usynlig.

- Det er skikkelig flaut. Jeg vet ikke hva folk driver med, sier hun.

Lei av å bli klådd på

Modellen tror alle og enhver hadde blitt sliten av å bli klådd på hver eneste helg.

- Folk tror visst at jeg er en eller annen superkjendis, men jeg har jo tross alt bare vært med i «Paradise Hotel», sier hun.

De gangene det er verst er når hun er med og hoster fester på 18-årssteder.

- Noen av dem som er der er jo egentlig bra barn, så sånn sett er de vel litt unnskyldt, men det går jo an å oppføre seg likevel, fastholder hun, og legger til at hun selv aldri kunne funnet på å gjøre noe slikt.

- Jeg er en stor fan av Beyoncé, men om jeg hadde møtt henne en gang, så hadde jeg ikke gått og grafset henne på puppene likevel. Man må ha respekt for hverandre.

Ny kjæreste

Noor har også opplevd at gutter hun har hatt kontakt med tidligere har prøvd å innynde seg etter deltakelsen hennes på «Paradise Hotel».

- Det er et par gutter som plutselig har blitt så sykt interessert, og da lurer jeg på om det er fordi de vil ha litt PR, eller om de oppriktig vil være sammen med meg, sier hun.

De som måtte ha håp om å kapre skjønnhetens hjerte kan imidlertid bare gi opp. Hun har nemlig funnet lykken med den amerikanske rapperen og produsenten Kenshiro Lowes.

- Vi får se hvordan det går, jeg har aldri vært i et langdistanse-forhold tidligere, og han bor jo i Amsterdam, men nå har vi det i alle fall veldig bra, smiler hun.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)