Michael Jackson
Michael Jackson

- Galskap å gråte over en du ikke kjenner

Maggie Reilly ut mot Michael Jacksons offenlige minnemarkering. Se video.

Den britiske stjerneartisten Maggie Reilly nekter å kaste seg på kjendisbølgen som har uttalt seg positivt om Michael Jacksons offentlige minnemarkering som fant sted i Los Angeles tirsdag.

Fulgt til graven

Reilly, kjent for låter som «Moonlight Shadow» og «Everytime We Touch», så ikke den storslåtte TV-sendingen fra Staples Center i englenes by.

- Jeg synes det er feil. For å være ærlig vil jeg ikke bruke en dag på å se at noen blir fulgt til graven, sier artisten til «God kveld Norge».

Les mer: Elizabeth Taylor nektet å gå i Jackos begravelse

- Å gråte over ukjente i dagesvis er galskap

Maggie Reilly så prinsesse Dianas begravelse fra London i 1997 på TV. Etter det bestemte hun seg for å droppe slike ting i fremtiden.

- Jeg så prinsesse Dianas begravelse og det gjorde meg bare trist. Det er leit nok når noen dør, men å bruke dagesvis på å gråte og gråte over dem når du ikke kjenner dem er galskap.

(Saken fortsetter under bildet)

MJ-funeral
MJ-funeral

Synes synd på barna

Reilly er i Norge for å opptre på «Allsang på grensen», og var på reise til Norge da minnemarkeringen fant sted. Hun har allikevel lest og sett bilder fra eventet - og er ikke nådig i kritikken.

- Mannen har gått bort. Det var et privat øyeblikk for meg. Jeg synes veldig synd på barna hans. Men alle andre i verden ville åpenbart se det på TV, sier hun og trekker på skuldrene.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)