sumo_brann
sumo_brann

Tjen penger på Brann

Brann møter svekket motstand i 4. runde av cupen. Sjekk torsdagens oddstips her.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 9. juli, frist kl. 18.55:
82 Brann - FC Lyn Oslo (0-1) H 2,20 (S)

Totalodds: 2,20

Gjestene uten flere nøkkelspillere
NM 4. runde. Brann imponerte ingen den første timen av kampen da en vellykket sluttspurt sikret 2-1-seier over FFK tidligere i uken. Det var den fjerde strake triumfen på eget gress. 2-1-seieren i tilsvarende seriekamp i midten av juni satt også langt inne, men da var det hjemmelaget som hadde et solid grep om kampen. Austin (m) sparker fotball og motspillere for Jamaica i Gold Cup i disse dager, ellers ingen fravær til bekymring.

Søndag måtte Lyn nok en gang nøye seg med ett poeng på hjemmebane. På fremmed gress har det blitt fem strake tap i ligasammenheng. Obifule (m) er suspendert etter utvisningen på Hamar i forrige runde. Berntsen (f) tåler normalt ikke tre kamper på en uke, Dahm (f) og Agnan (a) er usikre med skader. I tillegg legger ikke trener Kent Bergersen skjul på at søndagens bunnoppgjør mot Bodø/Glimt blir langt viktigere enn denne kampen, og lar trolig Guastavinho (a) med flere hvile.

Les også: Lyn stiller med «B-lag» mot Brann

Lyn reiser normalt hjem fra Bergen med tap, 8-1-0 på de ni siste tilsvarende. Med dagens forutsetninger er det lite som tyder på noe unntak fra regelen, og vi setter pengene på at Brann vinner med minst to.

Vurdert av Magnus Wattne