Arsenal's Dutch forward Robin van Persie (C) celebrates after scorING a penalty against AS Roma  (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)
Arsenal's Dutch forward Robin van Persie (C) celebrates after scorING a penalty against AS Roma (Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP)

Van Persie forlenget med Arsenal

Arsenal bekrefter at Robin van Persie har signert på en ny langtidskontrakt med klubben.

Den nederlandske angriperen kom til Arsenal fra Feyenoord i 2004 og har så langt spilt 177 kamper og scoret 63 mål for London-klubben.

Van Persie har den siste tiden blitt koblet til andre klubber, men på sine hjemmesider opplyser Arsenal onsdag at 25-åringen har skrevet under på en ny langtidskontrakt.

- En manager i toppklasse
- Jeg har vært i klubben i fem år nå og det er en god følelse å spille for Arsenal. Vi har en manager i toppklasse, en stall full av strålende talenter, en stadion i verdensklasse og fanstastiske fans, sier van Persie til Arsenal.com.

Han tror Arsenal den kommende sesongen vil kjempe om flere troféer.

- Arsenal har en lysende fremtid og den vil jeg være en del av, slår han bestemt fast.

- Kan bli en av de virkelig store
Arsene Wenger er glad for å ha van Persie på laget de kommende årene.

- Det er fantastiske nyheter at van Persie har bundet seg til Arsenal i fremtiden. Robin er en talentfull spiller, som kan avgjøre kamper på det helt øverste nivået. Vi har allerede fått sett hva Robin er i stand til å gjøre ute på banen, men han har fremdeles mye å gå på. I en alder av kun 25 år vil han bare bli bedre og bedre, sier franskmannen, og slår fast:

- Robin har potensialet til å bli en av virkelig store i Arsenal!