TIL REAL? Franck Ribery   her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen   nærmer seg Real Madrid.  (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)
TIL REAL? Franck Ribery her i Barcelona trøya etter Bayern Münchens kamp i Mesterligaen nærmer seg Real Madrid. (Foto: JOHN MACDOUGALL/AFP)

- Real henter Ribery neste sommer

Real Madrid skal ha blitt enige med Bayern München om en overgang for Franck Ribery neste sommer.

Bayern München nekter å selge Franck Ribery til Real Madrid denne sommeren – til tross for at den spanske storklubben er villig til å betale mellom 600 og 700 millioner kroner i overgangssum for franskmannen.

- Ribery blir her, og er ikke til salgs, har Bayern-direktørene uttalt ved flere anledninger.

«Ronaldo-takikken»
Nå skal imidlertid Real Madrid ha blitt enig med Ribery om å hente den franske landslagsstjernen neste sesong.

The Independent hevder at Real vil bruke den samme taktikken som ble benyttet for å kapre Cristiano Ronaldos underskrift.

Real skal allerede for ett år siden ha blitt enig med Ronaldo og Manchester United om å kjøpe portugiseren denne sommeren. Den spanske storklubben punget ut med 832 millioner kroner i overgangssum for portugiserens underskrift.

- Til Real i 2010
Ifølge britiske medier vil Ribery fullføre denne sesongen i Bayern München, før han knytter seg til Real Madrid sommeren 2010.

- Etter at vi har sikret tre store spillere har vi råd til å vente, sier Real Madrids sportsdirektør Jorge Valdano.

Og fortsetter:

- Ribery har selvsagt rett til å knytte seg til den klubben han har kontrakt. Men la oss se hvordan karrieren hans utvikler seg. Alle vet at vi i Real Madrid vil kjøpe ham. Men skjer det ikke noe nå, kan det skje noe neste sesong, varsler Valdano.

Ronaldo  (Foto: Victor R. Caivano/AP)
Ronaldo (Foto: Victor R. Caivano/AP)

Nesten to milliarder
Real Madrid har så langt punget ut med 1,88 milliarder kroner på nye spillere. Kaká, Cristiano Ronaldo, Karim Benzema og Raul Albiol er så langt på plass på Bernabeu.

Neste spiller inn blir trolig Xabi Alonso og David Villa.