Nannskog (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)
Nannskog (Foto: Lien, Kyrre/SCANPIX)

Oddstips til cuprunden

Sjekk hvilke lag TV 2 Sporten satser på i kveld.

Sjekk TV 2 Sportens oddsprogram for dagens øvrige vurderte kamper.

Send «Rekdal» til 1984 for å motta daglige oddstips på SMS (kr 5,-).

TV 2 Sportens spillforslag 8. juli, frist kl. 18.55:
49 Stabæk - Lillestrøm H 1,70
67 Estudiantes LP - Cruzeiro H 1,80

Totalodds: 3,06

Stabæk til kvartfinale
NM 4. runde. Stabæk snudde kampen mot Lyn på søndag, men måtte se tabelljumboen komme tilbake til en poengdeling som var fullt fortjent kampen under ett. Ellers ser vertene ut til å ha funnet formen med 4-0-1 på de fem foregående, hvor kun Rosenborg på Lerkendal ble for sterke. Høiland (f) blir ute i noen uker. Segerström (f) var tilbake på banen sist etter langvarig skadefravær.

Lillestrøm har variert de siste kampene, søndag ble det 2-4-tap i Stavanger. 1-1 i tilsvarende seriekamp mot dagens motstander. Totalt har gjestene 1-3-1 på fem bortekamper på kunstig dekke. Skadelisten er til å leve med etter flere friskmeldinger i det siste. Henning Berg har uansett varslet rokeringer på laget grunnet det tette kampprogrammet.

Stabæk har fire strake seirer i egen hall. 1,70 for den femte kan forsøkes.

Hjemmebanefordel avgjørende
Copa Libertadores. Finale med returkamp i Brasil om en uke. Ingen av lagene imponerer i seriespillet. Argentinske Estudiantes får sin viktige midtbanestrateg Juan Sebastian Veron tilbake fra skaden som satt han utenfor den siste av semifinalene. Cruzeiro tok ledelsen mot spillets gang i begge sine semifinaler mot landsmennene i Gremio.

Disse lagene møttes også i gruppespillet med 4-0 som resultat i tilsvarende kamp og 3-0 til Cruzeiro i returen. Vi tror trenden med hjemmeseier fortsetter og tar med 1,80 på bongen.

Vurdert av Magnus Wattne