Sier nei til sex til han er skilt

Peter Andre – nå i ferd med å skille seg fra glamourmodellen og TV-kjendisen Jordan – vil avstå fra sex til skilsmissen er offisiell.

– Jeg kommer til å holde meg unna kvinner i minst to og en halv måned. Ingen sex for meg. Det har ikke noe å gjøre med advokater, jeg ønsker bare å gjøre ting riktig i forhold til Kate. Jeg synes ikke det er riktig å ha et seksuelt forhold før alt er klart og vi går videre, sier Andre til The Sun.

I de neste to og en halv månedene akter han å bruke energien sin på kroppsbygging, og fikk mandag installert treningsutstyr i sin nye leilighet i Brighton.

Peter Andre, som er far til to av barna til Katie Price – som er Jordans egentlige navn – skal være i forhandlinger med et forlag om å skrive bok om bruddet. Den skal fungere som en guide for unge par med problemer, men også inneholde mer saftige detaljer om ekskonen, ifølge The Suns kilde:

– Pete har samlet på en lang rekke notater. Han vil detaljert skildre alle Jordans utskeielser, inklusive plastikkirurgien. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2