eckbo i LA Times (Foto: Faksimile LA Times)
eckbo i LA Times (Foto: Faksimile LA Times)

Espen Eckbo fikk Jacko-billetter

De norske komikerne Espen Eckbo og Stein Johan «Steinjo» Grieg Halvorsen fikk billetter til minnemarkeringen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I skrivende stund er to jublende nordmenn avbildet hengende ut av et bilvindu i toppsaken på nettsiden til avisa LA Times. De to komikerne Espen Eckbo og «Steinjo» har fått tak i billetter til minnemarkeringen for Michael Jackson som finner sted i Staples Center i Los Angeles tirsdag.

- Jeg kan trygt si at jeg aldri har vært så glad for å komme i en begravelse, sier Eckbo til VG Nett like etter at han har hentet billetten.

Les også: Her er blodfan Eckbo utenfor Staples Center

Blodfan

Espen Eckbo er kjent som en ihuga Miichael Jackson-fan. TV 2 Nyhetene møtte ham utenfor Staples Center. Da sto han i kø for å skrive en siste hilsen til popkongen på en minnevegg som er satt opp.

– Jeg står i en kø her, men jeg vet ikke helt hva det er for noe. Men det er masse hyggelige mennesker her, sa Eckbo.

TV 2-reporter Kjetil Iden er på plass i Los Angeles. Følg ham på Twitter (tv2iden).

Kjemptestemning

TV 2-reporter Kjetil Iden er på plass utenfor Dodgers Stadium i Los Angeles hvor billettene leveres ut. Foreløpig har 5000 av de 17.500 billettene blitt hentet.

- De som har hentet billettene er overlykkelige. De jubler i gatene og er kjempefornøyde, sier han.

Politiet opplyser om at flere er på vei med fly for å hente billetene. Derfor har hentefristen blitt utsatt til mandag kveld kl. 19 lokal tid, det vil si klokken 04.00 norsk tid.

1,7 millioner fans registrerte seg i håp om å kapre billetter til minnestunden på Staples Center tirsdag. Av dem ble 8750 personer ble trukket ut til å motta to billetter hver. Dermed er det til sammen delt ut 17.500 billetter til minnemarkeringen.

11.000 av disse vil delta under markeringen inne på Staples Center. De resterende 6500 vil følge markeringen via liveoverføring på storskjerm i Nokia Theatre som ligger like i nærheten.

LES OGSÅ: Følg minnemarkeringen direkte på tv2nyhetene.no og TV 2 Nyhetskanalen fra kl. 18.00 tirsdag