Stavanger Oilers (Foto: TV 2/)
Stavanger Oilers (Foto: TV 2/)

«Myrvolds versjon er milevis fra vår oppfatning»

Styreleder i Stavanger Oilers, Tore Christiansen, synes det er trist at Anders Myrvold ikke legger alle kortene på bordet.

Anders Myrvold fortalte i går sin versjon av forholdene knyttet til oppsigelsen og de angivelige truslene mot ledelsen i Stavanger Oilers.

- Jeg har brutt kontrakten på to steder. Jeg brøt kontrakten da jeg rørte alkohol da vi var ute etter at vi hadde tapt kvartfinalen mot Storhamar. I tillegg var det en dopingkontroll jeg ikke tok.

- Gir feil versjon
Myrvold hevder at han ikke skal ha kommet med grove trusler mot ledelsen.

- Jeg har aldri vært i Higsons hjem eller truet Tore. Jeg ringte Higson da jeg ble frustrert, og jeg beklager hvis Tore føler seg truet. Det var aldri meningen.

Styreleder i Stavanger Oilers, Tore Christiansen, reagerer på fremstillingen.

Stavanger Oilers
Stavanger Oilers

- Gir Myrvolds versjon et riktig bilde av hva som har skjedd?

- Overhodet ikke, sier styrelederen til TV 2 Sporten.

Og slår fast:

- Myrvolds versjon er milevis fra vår oppfatning av hva som har skjedd.

- Vil komme med vår versjon
Stavanger Oilers vil i løpet av kort tid komme med sin versjon. Først vil klubben sette seg ned med sine advokater og diskutere hva klubben kan gå ut med.

- Vi kommer til å gå en runde med juristene våre. Det er viktig å huske på at saken fortsatt er under etterforskning, og at Myrvold har status som siktet i saken, sier Christiansen.

- Vi hadde håpet at han ville gjøre et klokt valg og legge alle kortene på bordet. Det har han ikke gjort, og det synes vi er trist.