Tourmanager  (Foto: Scanpix/)
Tourmanager (Foto: Scanpix/)

Siste oppdatering fra Tourmanager

Poengsummene skal nå være riktige.

Siste (torsdag kl 14.03):

Poengsummene for lagtempoetappen skal nå være i orden. Det inkluderer sportssjefene som hadde ryttere blant de 20 beste på etappen.

Poengene for 4. etappe (lagtempo) ble onsdag beregnet på ny slik at de samsvarer med det reglene sa før etappen startet. Dermed vil de 20 best plasserte rytterne totalt på etappen få poeng.

Det er i tråd med de opprinnelige reglene som brukerne hadde innrettet seg etter, og vil dermed forhåpentligvis føre til et mer rettferdig resultat. En annen faktor er at poengsummene slik de ble regnet på gårsdagens etappe utilsiktet ble altfor høye i forhold til poengsummene på de andre etappene, og derfor ville ført til en urimelig skjevhet i sammendraget. Grunnen til det er at tirsdagens regelendring først ble foretatt ETTER at fristen for å bytte ryttere hadde gått ut.

For brukere som fremdeles sliter med at de får opp feil lag når de logger inn:

I Internet Explorer: velg Verktøy -> Alternativer for Internett -> Under leserlogg: Slett -> Slett Midlertidige Internett-filer og Informasjonskapsler. (Evt. for de med engelsk: «Clear cache»).

Dersom du fremdeles har feil på laget ditt etter å ha prøvd dette, skriv en mail til minfotball@tv2.no hvor du forklarer hva som er feil. Legg også ved mobilnummer og navnet på laget ditt.

Følgende skal være fikset:

  • Feilen som gjorde at brukerne fikk opp feil lag når de logget inn.
  • Feilen som gjorde at sportssjefen kunne byttes ut etter hver etappe. Sportssjefen er nå satt til den samme man startet med, i henhold til reglene.

Bakgrunn:

Vi har fått flere tilbakemeldinger om problemer knyttet til innlogging/feil brukerprofiler på Tourmanager.

Vår danske leverandør jobber på spreng for å rette opp feilen, og vi kommer tilbake med mer informasjon så snart det foreligger.

Vi beklager på det sterkeste de ulemper feilen måtte medføre for brukerne.