Boyle har spilt inn første spor på platen

Talentkonkurranseyndlingen Susan Boyle tok pause fra turneen for å spille inn det første sporet på sitt kommende album i helgen.

– Hun høres fantastisk ut i opptak. Hun er så bra, og albumet kommer ikke bare til å være showlåter. Vi kommer til å bruke tid på dette, sier Simon Cowell ifølge People.

Bransjefolkene som jobber med Susan Boyle har lært å behandle henne varsomt etter at hun kollapset og måtte legges inn på sykehus etter at hun bare kom på annenplass i «Britain’s Got Talent».

– Det er ikke noe press på henne for å gjøre dette i det hele tatt, sier en kilde på innsiden av Sony Music til nettstedet. Den 48 år gamle skotske kvinnen, som overrasket og bergtok en hel verden da hun sang ut i talentkonkurransen, får stor frihet – for å unngå nye sammenbrudd i fremtiden.

I forrige måned innrømmet dommer og talentkonkurransesjef Simon Cowell at man ikke hadde håndtert situasjonen som oppsto rundt Boyle «så bra som vi burde», og at de gjorde feil. Da lovet han også at «uansett hva som skjer, vil jeg fortsette å støtte henne». (©NTB)

Mer innhold fra TV 2