Uwe Rösler  (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)
Uwe Rösler (Foto: Solum, Stian Lysberg/SCANPIX)

Endelig slo Rösler Lillestrøm

Viking-treneren tok sin første seier mot gamleklubben.

Viking - Lillestrøm 4-2

Vi fulgte kampen minutt for minutt i vårt livesenter.

Viking Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Uwe Rösler har aldri slått gamleklubben Lillestrøm siden han forlot Åråsen i 2006. Søndag ble det endelig tre poeng da Lillestrøm ble slått 4-2.

- Jeg hadde en god følelse foran kampen. Jeg har stor respekt for Lillestrøm og Henning for den jobben han gjør. Han ønsker å underholde og spille fotball. De kom ikke hit for å legge seg bakpå og ødelegge kampen. Det var bra for både oss og publikum, sier Rösler til TV 2 sporten.

Les også: Her banker Soko inn sitt første Viking-mål
Les også: Her får Riise drømmetreff

Han var godt fornøyd med fire fulltreffer på hjemmebane etter en skuffende sesong så langt på Viking Stadion.

- Vi har ikke gjort det på lang tid, men i dag var vi mye mer effektive. Vi kunne scoret flere mål i andre omgang, men alt i alt er jeg fornøyd med de tre poengene, sier Rösler.

Han medgir imidlertid at det kanskje ble litt unødvendig spennende i andre omgang, ettersom Lillestrøm reduserte til både 2-1 og 3-2 og var fullt på høyde med hjemmelaget.

- I første omgang var vi det klart beste laget. Jeg advarte spillerne om å ikke slippe dem inn i kampen i pausen, men etter ett minutt skjedde akkurat det. Så var Lillestrøm det beste laget og dominerte, sier Rösler.

Se intervju med tomålsscorer Birkir Bjarnason her:

326953

Se mål og høydepunkter her:

327021