Kåre Ingebrigtsen  (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)
Kåre Ingebrigtsen (Foto: Hansen, Alf Ove/SCANPIX)

Ingebrigtsen vil «selge» Sandmoen

Glimt-treneren ga dommeren det glatte lag etter tapet for Bodø/Glimt.

Bodø/Glimt - Molde: 2-4 

Aspmyra Stadion/Bergen (TV 2 Sporten): Bodø/Glimt befinner seg i en stadig vanskeligere situasjon etter 2-4-tapet for Molde hjemme på Aspmyra Stadion på søndag.

Kåre Ingebrigtsens menn ligger på nedrykksplass med sine fattige 14 poeng og har kun Lyn bak seg på tabellen. Samtidig er det tre poeng opp til nermeste tabellnabo Strømsgodset.

Slakter Sandemoen
Aspmyra-publikummet tok etter hvert frustrasjonen ut på dommer Brage Sandmoen. Kjelsås-dommeren ble møtt av en massiv pipekonsert da han blåste av kampen.

Også Glimt-treneren var svært misfornøyd med innsatsen til Sandemoen.

- Jeg kan si det sånn: Hvis en av mine spillere hadde prestert som han gjorde i dag hadde han forsvunnet i den neste overgangsvinduet. sa Ingebrigtsen til TV 2 Sporten.

- Kan du utdype det?

- Nei det kan jeg ikke. Du skjønte hva jeg sa.

Sandemoen utmerket seg ikke med de åpenbare feilene, men hjemmefansen lot seg irritere av flere avgjørelser de mente falt i Moldes favør.

Skuffet over unødvendige balltap
Ingebrigtsen innrømmer likevel at Molde vant fortjent basert på andre omgangen, etter at det sto 2-2 til pause.

- Det blir for spedt i andre omgang. Da er Molde bedre enn oss. Vi ga bort ballen i veldig farlige posisjoner og da fikk de kjørt overganger og det er Molde gode på. Det fikk vi bevist i dag. Vi kan ikke gi bort ballen i de områdene hvis vi skal slå Molde, sier Ingebrigtsen.

Han savnet kollektivet Bodø/Glimt ut over i kampen.

- Defensivt er ikke kollektivet bra nok i andre omgangen. Det er en jevn match i første omgang, men i andre sprekker vi opp og jobber for mye en og en, konkluderer han.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet under:

326995