Lerkendal  (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)
Lerkendal (Foto: Kallestad, Gorm/SCANPIX)

Rosenborg overrumplet av tilskuerstorm

Lange billettkøer utenfor Lerkendal langt ut i første omgang.

Midtveis ut i første omgang under cupkamen mot Løv-Ham var det fortsatt folk på vei inn på Lerkendal. Rosenborg feilberegnet interessen for cupoppgjøret og folk ble stående i billetkø for å komme inn.

Rosenborg måtte åpne triubner som skulle vært stengt for å få inn alle tilskuerene, og det var antydninger til amper stemning i Trondheim.

- Før det første er det gledelig at det kommer så mange folk på en NM-kamp. Det som er trist er at så mange kommer den siste halvtimen. Da blir det dessverre kø i billettluke, sier Tove Moe Dyrhaug, som er arrangementsansvarlig i Rosenborg, til TV 2 Sporten.

- Var dere helt uforberedt på dette?

- Vi var ikke uforberedt på det, vi hadde billettluka åpen og satte på ekspressalg da vi så det, men vi greier ikke å ta unna så mange tusen på den siste halvtimen. Det er bare å beklage, men vi håper kjøper billett i forkant for da er det bare å gå direkte inn.

- Men at folk går hjem fra køen, hva sier det?

- Det er veldig trist hvis det har skjedd, men mange var også glade for at vi startet ekspressalg og gjorde det beste ut av det, sier Moe Dyrhaug.