Glenn Johansen  (Foto: MMS (Glenn Johansen)/)
Glenn Johansen (Foto: MMS (Glenn Johansen)/)

Casino-Glenn kapret første dagspremie

TV 2 Sporten vil ha dine Tour-bilder. Sjekk hvem som vant første runde.

Les også: Send oss ditt TdF-bilde - vinn fete premier

Tour de France 2009 er ikke bare TV 2 Sportens. I år deler vi rekordmange opplevelser med våre brukere både på tv og nett.

Du kan for eksempel følge våre reportere individuelt på Twitter, eller bare sette deg godt til rette og nyte strømmen av meldinger fra samtlige - inkludert de største stjernerytterne - i høyrekolonnen på tv2.no/tdf.

Der kan også du bidra med dine bilder og meldinger, enten via Twitter eller tradisjonell SMS/MMS.

Sistnevnte gjorde Glenn Johansen fra Oslo på Tourens første dag lørdag. Dermed stakk han av med den første Doite Racoon dagstursekken som vi hver dag deler ut til det beste bildet.

- Vant jeg? Dritkult! Jeg er i Frankrike og følger rittet herfra, sier en ferierende Johansen til TV 2 Sporten.

racoon
racoon

I tillegg kan han se frem til å være i potten når TV 2 Sporten ved Tourens slutt trekker en sammenlagtvinner som får et Himalaya-telt til en verdi av 3.999,-, og en actoneva-bukse samt apalache-jakke til verdi av 6098,- fra utendørsspesialisten Doite.

Vil du vinne, eller bare få ditt bilde på skjermen eller på tv2sporten.no? Send din mms med kodeord TOUR til 1984 og en melding om hva du gjør på. Eller du sender et bilde sammen med en Twitter-melding med hastag #2tdf.

Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket  tåler en vannsøyle på ca 6500mm.  (Foto: Diote/)
Vekt kun 3,3 kg med praktisk front inngang. Teltduken er konstruert i Poly Rip Stop materiale og har tapede sømmer. Duken er behandlet med PU5000, hvilket tåler en vannsøyle på ca 6500mm. (Foto: Diote/)