Michalen Jackson øver på sin avslutningsshow, «This is it» tirsdag 23. juni, to dager før sin død.  (Foto: HO/AFP)
Michalen Jackson øver på sin avslutningsshow, «This is it» tirsdag 23. juni, to dager før sin død. (Foto: HO/AFP)

1,6 millioner har bedt om Jackson-billetter

1,6 millioner fans ba om billetter til minnemarkeringen for Michael Jackson i Los Angeles innen fristen utløp.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det store flertallet av dem kommer til å bli skuffet, siden bare 11.000 billetter er tilgjengelige for selve markeringen og ytterligere 6.500 billetter er til en TV-overføring til et teater i nærheten.

Loddtrekning søndag

Etter å ha gjennomgått bestillingene for å luke ut dobbeltbestillinger og bestillinger som er gjort automatisk av datamaskiner, blir det loddtrekning og de få heldige får en e-post søndag.

Les også: 17.500 gratisbilletter til fansen

8.750 av dem som har bedt om billetter, vil få to hver, og billettene er gratis. For å unngå videreslag av billetter vil de som vinner få et armbånd festet rundt håndleddet på et distribusjonssenter mandag.

Se nyhetsinnslag fra Los Angeles: (Reporter: Kjetil Iden)

326780

Venter hundretusener av fans

Det er ventet at hundretusenvis av fans vil samle seg rundt Staples Center i Los Angeles, der minnemarkeringen avholdes tirsdag, på tross av at politiet har bedt om at folk heller holder seg hjemme og følger seremonien på TV.

Med California i økonomisk krise er mange kritiske til de store ekstrakostnadene knyttet til sikkerhetsoppbudet rundt begivenheter som Jacksons minnemarkering.

Arrangøren har sørget for gratis videooverføring av markeringen, slik at fans over hele verden kan følge minnestunden på TV og nett. Du kan se hele markeringen på tv2nyhetene.no fra klokken 19, tirsdag 7. juli.

<b> TV 2 til stede i Los Angeles – Følg på Twitter </b>

(©NTB/TV 2)