To menn pågrepet etter knivstikking i Oslo

To menn er pågrepet etter at to personer i 20-åra ble knivstukket under et utendørs slagsmål på Trosterud i Oslo søndag morgen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

To menn på 26 og 28 år ble kjørt til Ullevål universitetssykehus med skader etter knivstikkingen. Sykehuset opplyser til politiet at tilstanden er stabil for begge ofrene. – I hovedsak skal fire personer ha vært involvert. To av dem er skadet, og de to andre er pågrepet, sier operasjonsleder Even Jørstad i Oslo politidistrikt til NTB.

Etter knivstikkingen fikk politiet melding om at en bil og en motorsykkel kjørte fra stedet. Kjøretøyene ble koblet opp mot hendelsen og de pågrepne mennene, som er kjenninger av politiet.

– Bilen ble funnet ved legevakta like etter hendelsen, og vi pågrep da en mann i 30-årene. Han skal ha blitt observert med kniv. Motorsykkelen fant vi senere ved en leilighet i Oslo. Der ble det pågrepet en 27 år gammel mann, sier Jørstad. Politiet er usikre på hvilke roller de fire personene har hatt i slagsmålet, og hva som utløste det.

Da politiet kom til stedet var den ene skadde fraktet til Ullevål med ambulanse. Det andre knivofferet dukket selv opp hos legevakta før også han ble fraktet til sykehus, opplyser politiet.

Politiet fikk melding om slagsmålet rundt klokka 7.40 søndag morgen, og er søndag ettermiddag i ferd med å avslutte arbeidet på åstedet. (©NTB)