Mikkel Gaup
Mikkel Gaup

Mikkel Gaup lager finnbiff til kjendisene

I full gang med opptak av nytt matprogram.

Mikkel Gaup var fredag på en matbutikk på Grünerløkka med et filmteam på slep. Han er nå i full gang med opptakene av programmet «Firestjerners middag». Og i handlekurven hadde altaværingen selvfølgelig finnbiff.

- Det stemmer. Jeg holder på med opptak til et TVNorge-program, sier Mikkel til «God kveld Norge».

Skal lage perfekt kveld

Skuespilleren sier han skal bruke fire dager på opptakene.

Les også: - Mikkel er en fargeklatt

Programmet går ut på at fire nye kjendiser hver uke skal måle gourmetkrefter, og invitere hverandre hjem til seg på middag etter tur. Målet er å lage den perfekte kvelden for de tre gjestene, og samle mest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert.

Trøbbel om konsept

Programmet har skapt en del brudulje allerede før det er startet. TV3s konsept «Klokka åtte hos meg» er nemlig så likt at ITV, som er opphavet til TV3s program vurderer rettslige skritt mot et ungarsk selskap som står bak TVNorge-konseptet. Programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge bekreftet for en tid tilbake overfor VG at de hadde mottatt en henvendelse fra ITV Global.

- Det ligger nå til behandling hos våre jurister. Selv er jeg helt rolig på dette, da jeg mener det er helt klare forskjeller mellom programmene. Blant annet bruker vi en kokk i vårt program, og det gjør ikke de, uttalte han til avisen.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)