Aly Cissokho (Foto: FRANCISCO LEONG/AFP)
Aly Cissokho (Foto: FRANCISCO LEONG/AFP)

«Tannskadd» spiller irritert på AC Milan

Aly Cissokoh mener storklubben bruker tanngarden hans som en unnskyldning for å stanse hans drømmeovergang.

I juni ble det meldt at Porto-backen Aly Cissokho var klar for AC Milan, men handlene falt gjennom etter den medisinske undersøkelsen.

Årsaken: Milan hevdet at problemer med tennene hans over tid ville skape muskulære problemer. ...det virkelige problemet er ikke tennene mine. Alt dette handler om penger.

Det får Aly Cissokho til å se rødt, og han hevder at Milan bruker den medisinske undersøkelsen til å stoppe handelen.

- Jeg har det bra og har ingen problemer med tennene mine, de er like perfekte som alltid, sier Cissokoh ifølge Channel 4.

- Aldri hatt slike problemer
Han hevder han aldri har hatt slike skadeproblemer som Milan hevder tennene hans en gang kommer til å gi ham.

- Jeg har aldri hatt et slikt problem i min karriere, akkurat slik jeg aldri har hatt muskulære problemer de siste årene, sier Cissokoh.

Han fikk seg en overraskelse da han kom hjem fra ferie og ble fortalt at overgangen hadde strandet.

- Jeg vet ikke hvorfor Milan sier slike ting, men jeg liker det ikke. Jeg fant det ikke ut før en stund etter den medisinske undersøkelsen. Jeg dro til Senegal i ti dager og da jeg kom tilbake fra ferie sa de det var et problem, sier Cissokho.

- En unnskyldning for å stanse handelen
Det har blitt rapportert at Milan ønsker å redusere prisen på Cissokho etter at «tannproblemet» ble oppdaget, men nå har forhandlingene mellom klubbene strandet.

- Jeg gjennomgikk to medisinske undersøkelser. Én for Milan og én for det italienske fotballforbundet. Ingen fortalte meg at det var noe unormalt. Det er bare en unnskyldning for å stoppe handelen, sier den oppgitte Porto-backen.

- Nå er jeg lei av denne situasjonen. Jeg hører at jeg skal til Milan, så må jeg bli i Porto, så skal jeg til en annen klubb. Jeg vil ha et svar, sier Cissokho.

Så går han inn på det han mener er stridens kjerne.

- Porto vil ikke at jeg skal prate om dette, men det virkelige problemet er ikke tennene mine. Alt dette handler om penger.

Aly Cissokho
  (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)
Aly Cissokho (Foto: MIGUEL RIOPA/AFP)