Tom Boonen  (Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP)
Tom Boonen (Foto: LIONEL CIRONNEAU/AP)

Boonen syk før Tour-starten

Den skandaleomsuste sykkelstjernen rammet av diaré.

I går ble det kjent at kokaintatte Tom Boonen likevel får lov til å starte i årets Tour de France, etter at arrangøren ASO ville utestenge ham.

Se første etappe på TV 2 og i vårt livesenter fra kl. 15.00. I tillegg til TV-bilder, har minutt for minutt-dekning, chat og Twitter-feed.

Den belgiske stjernesprinteren er likevel ikke i godt slag. Lørdag morgen melder L'Equipe at Bonnen sliter med diaré.

Quick Step-sjef Patrick Lefevere sier at Bonnen er svekket og at dette nok er en reaksjon på alt oppstusset de siste ukene.

- Vi ser det hver dag at Tom er rusten. Men i teame har vi andre gutter, Sylvain Chavanel og Steijn Devolder, som kan kjøre et godt løp, sier Lefevere.

Her finner du oversikt over alle etappene med Johan Kaggestads vurderinger.

Her finner du sendeskjema for årets Tour på TV 2.

Følg TV 2 Sportens Tour de France-team på Twitter under hele Touren. Kommuniser ved å bruke hashtag #2tdf. Vi legger ut Twitter-meldinger, chat, SMS-er og MMS-er på TV og på nett i boksen ute til høyre på siden. Her får du også twittermeldingene til en rekke syklister som er med i Touren, deriblant Lance Armstrong og Kurt Asle Arvesen. Les mer om Hvordan du kan kommunisere med TV 2 via mobil og Twitter. Christian Paasche, http://twitter.com/TV2Paasche.

Hør forfatter Frode Grytten om Touren:

326697

Kom i Tour-stemning med denne videoen:

326558