Rumer Willis tar sikte på «90210»

Den eldste datteren til Demi Moore og Bruce Willis, Rumer Willis, tar sikte på den celebre adressen 90210 i Hollywood.

Skuespillerdatteren får en gjesterolle i serien «90210» og skal spille en karakter ved navn Gia i minst en episode. Rumers karakter beskrives som en tøff og søt lesbisk jente, som ikke er redd for å si hva hun mener, melder CW Network, som sender tenåringsserien, til accesshollywood.com.

Gia blir en sentral aktør i skoleavisa Blaze News sammen med Navid (Michael Steger), Adrianna (Jessica Lowndes) og Silver (Jessica Stroup).

«90210» er en spin-off-serie basert på «Beverly Hills 90210». Serien handler om en familie fra Kansas som flytter til Beverly Hills. Familien består av pappa Harry, mamma Debbie, datter Annie, samt sønnen Dixon, som er adoptert.

Jennie Garth, som spilte Kelly Taylor i den originale serien, har en fast gjesterolle som Kelly. Når vi møter igjen Kelly nå, jobber hun som rådgiver ved skolen. Hun har en sønn med seriekjenningen Dylan, men er ikke sammen med ham mer. Også Shannen Doherty stepper inn i rollen som Brenda Walsh igjen og Tori Spelling ikler seg rollen som Donna Martin i utvalgte episoder.

Sesong to av «90210» sendes på CW Network til høsten. (©NTB)

Mer innhold fra TV 2