fergie680
fergie680

- Modig av Ferguson å hente Owen

Michael Owens mulige sjokkovergang til Manchester United er dagens snakkis på balløya.

Den tidligere Liverpool-, Real Madrid- og Newcastle-spissen Michael Owen så lenge ut til å være på vei til Hull eller Stoke.

LES: Michael Owen nærmer seg Manchester United
LES ØYVIND ALSAKERS OWEN-BLOGG: «Ole Gunnar Solskjær fortalte meg en gang at Owen har kommet langt kun på grunn av sin selvtillit. Han kan ikke en gang skyte, sa Solskjær.»

Men torsdag kveld sprakk nyheten som smalt ned som en bombe hos de ulike sportsredaksjonene i fotballgale England: Michael Owen skal gjennom en medisinsk test hos Manchester United. Den kontraktsløse veteranspissen kan bli klar for klubben allerede før helgen.

- Manchester United ønsker definitivt å hente Michael Owen, forteller sportsredaktør Pete Spencer i Manchester Evening News til BBC Sports fredag.

- En modig overgang
Manchester Evening News er den avisen som følger Old Trafford-klubben tettest.

Ferguson kan risikere at fansen blir misfornøyd, siden de nå har gått glipp av stjerner som Benzema og Ribery!

- Det er en modig overgang av Ferguson. Men han kan risikere at fansen blir misfornøyd, siden de nå har gått glipp av stjerner som Benzema og Ribery, konstaterer sportsredaktøren.

Og fortsetter:

- Owen må imidlertid gjøre sitt ytterste for å takle den naturlige rivaliseringen mellom Manchester United og Liverpool, selv om han har spilt for Newcastle i en periode, mener Spencer.

Hovednyhet i lokalavisen
Michael Owens sannsynlige overgang til Manchester United er naturligvis hovedoppslag i fredagens utgave av lokalavisen i Manchester.

- Vår reportasje på fredag forteller at Owen skal gjennom den medisinske testen i løpet av dagen og at det nå er opp til spilleren selv om han avgjør å gå til Manchester United fremfor de andre tilbudene han har fått, røper Pete Spencer.

UNITEDS NYE SPISSDUO? Wayne Rooney og Michael Owen. (Foto: ANDREW
  YATES/AFP)
UNITEDS NYE SPISSDUO? Wayne Rooney og Michael Owen. (Foto: ANDREW YATES/AFP)

- En ny Cantona?
Mange medier mener Fergusons mulige signering av Owen igjen viser at skotten gir en ny sjanse til en spiss mange hadde avskrevet - som han tidligere har gjort med Eric Cantona og Henrik Larsson.

- Uniteds manager Sir Alex Ferguson har tidligere bevist at det er mulig å hente eldre spillere som kan gjøre det bra i Manchester United. Har Owen fremdeles den hurtigheten han hadde tidligere så kan han bli en hit. For hvem ønsker å diskutere i mot Fergusons avgjørelser om han har bestemt seg, spør sportsredaktøren i Manchester Evening News.

PS: Manchester Uniteds interesse for Owen blir fredag også omtalt på klubbens offisielle hjemmesider.