gaute grøtta grav farmen
gaute grøtta grav farmen

Gaute blir «Farmen»- programleder igjen

- Frem med karsken!

Gaute Grøtta Grav blir programleder også for denne runden av «Farmen».

Til tv2underholdning.no sier at han gleder seg veldig til å ta fatt på oppgaven til høsten.

- Det er kjekt å være programleder for «Farmen». Der får jeg gjort litt av alt, samtidig som det er en stor produksjon. Det er jo 100 mennesker involvert, sier han i videointervjuet du kan se øverst i saken.

Farmen-1
Farmen-1

- Frem med karsken!

Denne gangen er innspillingen lagt til Trøndelag, og det liker Grøtta Grav.

- Jeg er veldig spent på det. Det blir helt annerledes enn tidligere. Det handler om landsdelen i seg selv. Det er en grunn til at folk har det lynnet de har i de forskjellige landsdelene. Det har noe med naturen rundt som preger folkene, forklarer han.

Gaute forklarer enkelt og greit hvordan lynnet i Trøndelag er:

- Der er det frem med karsken!

Derfor går turen til Trøndelag

Det er på Tranøya utenfor Vallersund på Trøndelagskysten som blir tilholdsstedet til de neste deltakerne som skal kjempe om tilværelsen på «Farmen» når programmet starter opp igjen for sjette gang.

Den idylliske øya ble fraflyttet på 1960-tallet, men i dag er gården en komplett kystgård slik den så ut da den ble bygd.

- Vi har leitet i Trøndelagsregionen fordi det er et kulturlandskap vi ikke har vært i tidligere. Vi ble veldig fasinert av kystkulturen med fisket og foredlingen som har vært der, har prosjektleder i TV 2, Arild Brubak, tidligere fortalt tv2underholdning.no.

Forholdet får ingen konsekvenser

Det er ingen tvil om at Gaute Grøtta Grav gleder seg til å lede TV-serien nok en gang.

- Jeg blir veldig engasjert når jeg tenker meg på hvordan det kommer til å bli, smiler han.

Enkelte medier har spekulert i at Gautes forhold til «Farmen»-vinner Silje Hvarnes ville få konsekvenser for programlederjobben.

- Forholdet mellom Gaute og Silje var potensielt problematisk, blant annet fordi det kunne så tvil om programlederens upartiskhet. Men forholdet ble innledet etter at produksjonen var over, og vi har hele tiden vært trygge på at det ikke har hatt noen konsekvenser for utfallet av spillet. Generelt synes vi det er hyggelig når mennesker finner hverandre og blir forelsket, og vi er glade for at Gaute skal være programleder for «Farmen» i år også, sier pressekontakt for Farmen i TV 2, Alex Iversen.

Her kan du lese alt om »Farmen»