hanne (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)
hanne (Foto: Marius Gulliksrud, © ps)

- Har fortsatt god kontakt med Snåsamannen

Selv om Joralf Gjerstad har sluttet som healer, hjelper han fortsatt Hanne Krogh.

Hanne Krogh har stor tro på healing, og sier også at hun selv har opplevd telepati i praksis. Artisten er kjent som en god venn av Snåsamannen. Og selv om han nå har sluttet som healer, har han alltid tid til Hanne.

- Det hender at jeg snakker med han. Jeg er så heldig å regne Joralf Gjerstad som en god venn, sier hun til «God kveld Norge».

- Et vakkert menneske

Og den folkekjære artisten, som torsdag sto på scenen på «Allsang på grensen» er full av lovord om den kjente healeren fra Snåsa, som har gitt tusenvis av mennesker forbedret livskvalitet gjennom sitt virke.

snåsamannen-sumo
snåsamannen-sumo

- Han er et vakkert menneske, med intelligens og godhet og ro, og alt det pene jeg kan si om et menneske det kan jeg egentlig si om han. Han har stilt sine evner til disposisjon, og vi kan alle være taknemlig for at det finnes slike mennesker som han, sier Hanne, og forteller at Snåsamannen har hjulpet henne ved flere anledninger.

- Blant annet da jeg skulle holde en konsert og hadde problemer med stemmen. Etter å ha snakket med han sang jeg som ei kule, sier Hanne.

Har selv evner

Krogh forteller også at hun selv har spesielle evner. Hun kan nemlig sanse når folk dør.

- Jeg tror det er en slags elektrisk energi som kan treffe de fleste av oss, og som noen har lettere for å ta imot, og større mot til å tro på. Jeg tror ikke det er noe mer enn det.

Vil du være publikum på «Allsang på grensen»? Her finner du alt du trenger å vite

Allsang på Grensen ser du på TV 2 torsdag klokka 20.00.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)