Johan Dahlin  (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)
Johan Dahlin (Foto: Johannessen, Sara/SCANPIX)

Dahlin kan forsvinne til Sverige

GAIS vil ha Lyns sisteskanse

TV 2 Sporten kjenner til at GAIS har lagt inn et bud på Johan Dahlin. Budet skal være på omlag 3 millioner kroner.

GAIS ligger for tiden på 14.plass i Allsvenskan, med bare to seirer på de tolv første seriekampene.

Svensk landslagsspiller
Dahlin voktet buret for Sverige under U21-EM på hjemmebane og har imponert Allsvenskan-klubben. Dahlin ønsker selv ikke å kommentere budet.

- Jeg har egentlig ikke hørt noe om det. Dere må prate med min agent om det og ledelsen i Lyn, sier han til TV 2 Sporten.

Men Lyn-målvakten mener at U21-EM var et bra utstillingsvindu.

- Jeg synes det gikk bra, men det var mange utakknemlige kamper. Lite å gjøre og når det først skjedde noe ble det mål, men jeg føler at det gikk bra.

- Ingen kommentar!
Heller ikke Lyns sportssjef, Rolf Magne Walstad ønsker å kommentere budet fra GAIS.

Lyn har budsjettert med spillersalg på 10 millioner kroner. Lyn-trener Kent Bergersen vet at han må gi slipp på noen av sine beste spillere for å få det til.

- Vi vet at det er en budsjettpost som heter, «Salg av spillere» og at den er ganske stor. At det forsvinner noen spillere i sommer vet vi kommer til å skje og det må vi også håpe på. Det at han (Dahlin) har fått vist seg frem i U21-EM nå er veldig bra for ham og kan være bra for oss hvis det er noen klubber som er interessert i å gi en slant med penger som gjør klubben godt, sier Bergersen.

Lyn sliter
Lyn sliter nå nederst på tabellen og har ikke vunnet en tippeligakamp siden 5. april. Bergersen vet at spillersalg kan få alvorlige sportslige konsekvenser.

- Vi vet jo det at flere kan bli borte. Da må vi klare oss med det andre vi har. Situasjonen er vanskelig, men det er viktigere at klubben overlever enn at vi rykker ned, avslutter en hardt presset Lyn-trener.