Sir Alex Ferguson and Cristiano Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/AFP)
Sir Alex Ferguson and Cristiano Ronaldo (Foto: ANDREW YATES/AFP)

Ronaldo besøkte Ferguson i Manchester

Cristiano Ronaldo besøkte denne uken overraskende sin gamle sjef Sir Alex Ferguson i Manchester for å ta farvel.

Real Madrid-klare Ronaldo, som spilte for Manchester United i seks sesonger, fløy mandag denne uken i et privatfly fra Lisboa for å besøke Sir Alex Ferguson og snakke ut om overgangen til Real Madrid, skriver The Mirror i sin torsdagsutgave.

LES OGSÅ: - Ferguson forstod jeg måtte dra

Ronaldo ville ta et skikkelig farvel med Ferguson, som han tidligere har beskrevet som «sin andre far».

Avskjedsmiddag
Superstjernen møtte Sir Alex Ferguson på United-bossens favorittresturant ved Alderley Edge Hotel - kun noen kilometer fra Ronaldos tidligere luksusvilla i Cheshire like utenfor Manchester. Ronaldo selger nå forøvrig sin luksusvilla i Mancester-området for 41 millioner kroner.

- Det var et møte de ville holde mest mulig hemmelig. Cristiano ville si takk til Ferguson for alt han har gjort for ham i karrieren, sier en United-kilde til The Mirror.

24-åringen gikk tidligere i sommer til Real Madrid for 832 millioner kroner. Han vil bli presentert på en storslått pressekonferanse i Madrid neste uke.

LANGT TILBAKE: Sir Alex Ferguson sender en ung Cristiano Ronaldo
  på banen for Manchester United i Mesterliga-kampen mot Porto i 2004.
  (Foto: NICOLAS ASFOURI/AFP)
LANGT TILBAKE: Sir Alex Ferguson sender en ung Cristiano Ronaldo på banen for Manchester United i Mesterliga-kampen mot Porto i 2004. (Foto: NICOLAS ASFOURI/AFP)

Overraskende besøk
- Ingen forventet at Cristiano Ronaldo noen gang skulle vende tilbake til Manchester – om en ser bort i fra om ikke Real Madrid skulle spille kamper der. Han ga samtidig beskjed til et flyttebyrå om å rydde huset og «shippe» bilene sine, forteller en klubbkilde i Manchester United.

Tirsdag denne uken møtte politiet i Manchester opp ved Ronaldos fraflyttete hjem i Chesire etter at tyveri-alarmen hadde gått. En nabo varslet politiet etter å ha sett et vindu stå åpent og hørt alarmen, men det viste seg å være falsk alarm.