Victor Simoes   Botafogo  (Foto: MARCELO SAYAO/EPA)
Victor Simoes Botafogo (Foto: MARCELO SAYAO/EPA)

Se denne perlen

Victor Simoes sto for rundens vakreste scoring i Brasil

«Jogo Bonito» er brasilianernes kjælenavn for fotball - Det vakre spillet.

Og få andre kan skape så mange vakre øyeblikk på fotballbanen som nettopp brassene.

Her er de fem vakreste øyeblikkene i forrige serierunde i Brasil.

5. Carlos Alberto - Vasco da Gama
Vasco da Gama er i øyeblikket utenfor det gode selskap, men den gamle storklubben har fortsatt spillere som kan skyte. Her er det Carlos Alberto som dundrer til i 2. divisjonskampen mot Figueirense. En kamp som endte 1-1.

326510

4. José Fernando Fumagalli - Sport Club do Recife
Lurte bort Gremios midtstopper før han skrudde ballen elegant forbi Marcelo Grohe. Det var det siste målet da Sport Club do Recife vant 3-1.

326512

3. Paulo Baier - Atlético Paranaense
Frispark er noe brasilianerne kan, og bare de aller beste slipper til når sjansen kommer når avstanden til mål er under 25 meter. Paulo Baier er Atlético Paranaenses beste frisparkskytter. Her skrur han inn kampens eneste mål mot Corinthians.

326511

2. Marcos - Palmeiras
Keepere blir bare bedre med årene, sies det. Marcos voktet Brasils mål i VM i 2002. Denne redningen på forsøktet fra Santos' Robson viser at han i en alder av 35 fortsatt kan stå i mål.

326513

1. Victor Simoes - Botafogo
Det er en grunn til at det kalles brassespark. Det er fordi det er brassene som gjorde det først, og de gjør det fortsatt best. Her er det Botafogos Victor Simoes som ligger sidelengs i luften og dundrer ballen i nettet. Dessverre for Simoes endte kampen mot Goias med 1-4-tap for Botafogo.

326509

Se også målet i videovinduet øverst på siden.