Drea de Matteo
Drea de Matteo

Sopranos-diva flytter til Wisteria Lane

Sesong 6 av «Frustrerte fruer» blir alt annet enn kjedelig.

Trodde du at det var slutt på intriger og drama da Nicolette Sheridan forlot «Frustrerte fruer» mot slutten av forrige sesong? Glem det. Til høsten får nemlig familiene Scavo, Hodge og Solis nye naboer, ifølge nettstedet BuzzSugar .

En italiensk familie, ledet an av en utspekulert matriark spilt av den Emmy-vinnende «Sopranos»-stjernen Drea de Matteo, skal etter sigende gi Susan, Gabrielle, Lynette og Katherine noe å bryne seg på.

Quiz: Hva kan du om «Frustrerte fruer»?

Quiz: Hvor godt kjenner du fruene?

Bra tilskudd

Nettstedet BuzzSugar mener at en ny frustrert frue vil sørge for at serien fortsatt har en drivende nerve, noe som er nødvendig etter at Nicolette Sheridan (Edie) forlot nabolaget. I tillegg mener nettstedet at Matteos frekke, rå fremtoning vil passe godt inn i serien.

Les også:«Frustrerte Fruer»-sjef: - Jeg elsker Eva Longoria

Les også:«Frustrerte Fruer»-sjef på «Cæsar»-fest

Merittert skuespiller

Drea de Matteo er langt fra et ubeskrevet blad i tv-industrien. For sin tolkning av «Soprano»-karakteren Adriana La Cerva, ble hun i 2004 belønnet med en Emmy. Året etter fikk hun en Gracie Allen Award for samme rolletolkning, mens hun i 2001, 2002, 2003 og 2005 ble nominert til Screen Actors Guild Awards for samme rolletolkning.

Siden «Sopranos» har Matteo vært å se i TV 2-serien «Joey» og i «Sons of Anarchy».

«Frustrerte fruer» er tilbake på TV 2 neste år.

Hva synes du om Wisteria Lanes ferskeste frue? Diskutér nedenfor.