Starts Erik Mykland under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Tromsø på Sør arena i Kristiansand søndag.  (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)
Starts Erik Mykland under eliteseriekampen i fotball mellom Start og Tromsø på Sør arena i Kristiansand søndag. (Foto: Schrøder, Tor Erik/SCANPIX)

Thorstvedt hyller Myggen

- Det du har gjort er stort.

Myggen har lagt skoene på hylla for siste gang etter at han på imponerende vis kjempet seg tilbake på høyt nivå.

Tidligere landslagskollega Erik Thorstvedt er imponert over det 37-åringen har fått til.

Les også: - Fikk ikke lenger til det jeg prøvde på
Les også: Her er Myggens karriere
Les også: Menigheden: - En trist nyhet

GAMLE LANDSLAGSKOLLEGER: Både Erik Mykland og Erik Thorstvedt spilte da England ble slått 2-0 på Ullevaal i 1993.  (Foto: Johansen, Erik/Scanpix)
GAMLE LANDSLAGSKOLLEGER: Både Erik Mykland og Erik Thorstvedt spilte da England ble slått 2-0 på Ullevaal i 1993. (Foto: Johansen, Erik/Scanpix)

- Jeg synes det var helt fantastisk at han gjorde comeback og greide å komme tilbake. Det tror jeg var en stor personlig seier for ham. Han har vist seg selv at han kunne. Da synes jeg det er greit at han trekker seg tilbake og sier «I’ve done it», det er greit, nå kan jeg gjøre andre ting, sier Thorstvedt, og kommer med følgende melding til Myggen:

- Lykke til! Det du har gjort er stort uansett.

- Det koster litt å komme tilbake etter så mange år?

- Han har jobbet knallhardt. Garantert. Han er jo lett i kroppen uansett, men han har spilt i Tippeligaen - på et topplag. Det er bra gjort. Men han merker at det sikkert tar på mer og koster mer enn han hadde trodd, så jeg tror han er happy med det han har gjort, sier Thorstvedt.