Steven Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AFP)
Steven Gerrard (Foto: PAUL ELLIS/AFP)

Her er tirsdagens Premier League-rykter

Xabi Alonso, Javier Mascherano og Alvaro Arbeloa i pakkeløsning fra Liverpool?

LES OGSÅ: Her er de bekreftete overgangene

Arsenal: 
Arsenal ser ut til å ha tapt kampen om å lokke Felipe Melo fra Fiorentina etter at brasilianeren tirsdag signerte en ny treårskontrakt med firenzeklubben. Arsene Wenger har hatt opptelling og funnet ut at han hadde for mange juniorspillere. Nå har åtte stykker fått beskjed om å finne seg en ny klubb. Paul Rodgers skal på prøvespill i Northampton, mens Abu Ogogo er klar for Dagenham & Redbridge. Kanskje ikke nyhetene som velter kiosker for Arsenal-fansen?

Aston Villa:
Daily Mirror hevder at Martin O'Neill nå er klar for å smelle 50 millioner kroner på bordet for å få Tuncay Sanli som spissmakker for John Carew. Hvis ikke han skal bruke de samme pengene på å hente Luis Garcia fra Espanyol. Nei, ikke den tidligere Liverpool-spilleren, den andre Luis Garcia.

Birmingham City:
Birmingham har forhørt seg med de fleste toppklubbene om å få låne en venstreback neste sesong. Nå er de kommet helt ned til Tottenham på listen. Ønsket er nå å få Gareth Bale på lån.

Blackburn: 
Sunderland planla å sko seg på naborival Newcastles ulyksalige nedrykk ved å hente Habib Beye. Men nå får de kamp om forsvarsspilleren av Blackburn.

Bolton: 
Ferrie Bodde ble så lei seg da Swansea sa nei til Boltons bud på 25 millioner kroner at han måtte være hjemme fra trening. Det koster ham to ukelønner med waliserne. Bolton er også interessert i Eidur Gudjohnsen. Islendingen fikk fart på karrieren hos nettopp The Trotters.

Burnley: 
Matt Mills er blitt et hett navn blant de nyopprykkede lagene. Wolves har lenge ønsket Doncaster-spilleren. Nå melder også Burnley sin interesse, skriver Daily Star.

Chelsea: 
Tre mann på vei inn porten på Stamford Bridge. Jurij Zjirkov er vel den eneste som kommer i ordentlig Chelsea-ånd - altså for en god slump penger. Ross Turnbull blir hentet fra Middlesbrough for å stå i mål på reservelaget, mens Daniel Sturridge nok skal fylle ungdomskvoten blant aldrende millionærer. Spisstalentet er uten kontrakt i Manchester City.

Everton:
Everton vil ha Tom Huddlestone av Tottenham, mens Tottenham vil ha Joseph Yobo fra Everton. Begge er priset til rundt 80 millioner kroner. Kanskje noen skal foreslå en byttehandel? Marcus Berg satte ny scoringsrekord i U21-EM. Da sitter pundsedlene løst. Everton er blitt koblet til svensken. Nå skal også Tottenham være interessert i å punge ut med 100 millioner kroner for spissen.

Fulham:
Ikke alle er like nesegruse i sin beundring av Premier League som Kalu Uche. Almeria-spissen ser på muligheten til å spille for Fulham som en sensasjonell sjanse. Å kjempe rundt midten i La Liga er visst ikke like heftig.

Hull:
Fraizer Campbell til Hull? Det manglet bare en underskrift i forrige uke. Nå har Sunderland kommet med et bud som gir Manchester United ti millioner mer. Og i ekte skotsk ånd takker selvsagt Sir Alex Ferguson ja til det.

Liverpool:
Real Madrid har funnet nøkkelen til pengebingen. De gir ikke opp håpet om å hente Xabi Alonso fra Liverpool. De kongelige er såpass rause at de gjerne tar med Javier Mascherano og Alvaro Arbeloa på kjøpet.

Manchester City: 
Samuel Eto'o er ikke fornøyd med å bli den best betalte fotballspilleren i verden med 2,5 millioner i ukelønn. Men nå åpner han likevel for Manchester City - hvis de gir ham 125 millioner kroner i sign on-fee. Det er greit å ha litt håndpenger når man skal ut på boligmarkedet.

Manchester Utd: 
Fraizer Campbell til Hull? Det manglet bare en underskrift i forrige uke. Nå har Sunderland kommet med et bud som gir Manchester United ti millioner mer. Og i ekte skotsk ånd takker selvsagt Sir Alex Ferguson ja til det. David Villa ser ut til å glippe for Manchester United. Det samme ser Mirko Vucinic ut til å gjøre. Hans agent hevder at spissen blir værende i Roma.

Portsmouth: 
Husker du Benjani? Spissen som faktisk scoret mål for Portsmouth? Vel han har stort sett bommet på mål i Manchester City, men Pompey tror en retur til Fratton Park kan gi ham tilbake målteften, skriver Manchester Evening News.

Stoke City: 
Middlesbrough ønsker å bli kvitt Jeremie Aliadiere. Stoke skal være interessert i å bruke 20 millioner kroner på franskmannen.

Sunderland:
Roy Keane vet hva som skal til for å rykke opp fra The Championship. Nå vil han hente to av nøkkelspillerne fra opprykkssesongen med Sunderland. Han håper Nyron Nosworthy og Carlos Edwards vil slutte seg til ham i Ipswich.

Tottenham:
Sebastian Bassong skal ha fett betalt for å spille i Tottenham. Men nordlondonerne vil ikke betale det han vil ha. Dermed ser det ut til at det ikke blir noen overgang fra Newcastle. Roman Pavljutsjenko skal bort, men Harry Redknapp lar ikke russeren han mener er for dårlig gå for knapper og glansbilder. Hvis Villarreal vil ha Pavljutsjenko, skal Spurs ha Sebastian Eguren og Marcos Senna i bytte. Birmingham har forhørt seg med de fleste toppklubbene om å få låne en venstreback neste sesong. Nå er de kommet helt ned til Tottenham på listen. Ønsket er nå å få Gareth Bale på lån.

West Ham:
Reservekeeper Jan Lastuvka drar tilbake til Sjakhtar Donetsk etter et år i London. Nå vil Gianfranco Zola ha en ny back up for Robert Green. Ifølge Sky Sports seiler Southampton-keeper Kelvin Davis opp som en favoritt til setet ved siden av den lille italieneren i innbytterboksen på Upton Park.

Wigan: 
Wigan-manager Roberto Martinez er ingen tålmodig mann. Han krever handling. Nå vil han ha et klart svar fra Raul Tamudo om han kommer til Wigan eller ikke, melder Sky Sports.

Wolves: 
Kevin Doyle er på plass, men hans rekkekamerat i Reading Leroy Lita vil ikke være med på flyttelasset.

QUIZ: Hva kan du om Premier League?