truls
truls

Slik lager du Truls' pastarett

Her er oppskriften og vinforslagene.

Pasta á la Truls

4 porsjoner

Ingredienser:

120 gram bacon

400 gram kyllingfilet

120 gram sjampinjong

120 gram squash

½ paprika

2 fedd hvitløk

½ løk

4 dl fløte

Salt/pepper

400 gram fersk pasta

Parmesan

Evt. basilikum til pynt

Slik gjør du det:

Skjær bacon og kylling i biter og brun dem raskt og sett til siden.

Stek deretter grønnsakene til de er møre. Bland sammen kjøttet med grønnsakene og tilsett fløte. Kok opp og la det småkoke i fem minutter.

Smak til med salt og pepper. Blandingen helles over nykokt pasta.

Dryss over parmesan og basilikum.

Kan serveres med en enkel salat eller godt brød til.

Vinforslag

Hvitvin:

Calles Riesling 2008

58150, kr. 139,90

Rødvin:

Torriglione Barbera d'alba 2007/2008

34349, kr. 144,90

Her kan du lese alt om «Sommertid»