ste_premiere_par_1635163 (Foto: Glenn Svendsen, © ps)
ste_premiere_par_1635163 (Foto: Glenn Svendsen, © ps)

«Paradise»-favoritt svimte av i varmen

- Jeg var bevisstløs i to minutter.

Med temperaturer i underkant av 30 grader, har de siste dagene vært svært varme i Oslo-området. Natt til i går var det også tropenatt.

Svimte av

Men det er ikke alle som takler varmen like godt. For «Paradise Hotel»-deltaker Noor Kamil endte gårsdagen opp i liggende stilling på gulvet.

- Jeg svimte av i min varme leilighet, skriver Noor på bloggen sin da hun skal oppsummere sin hektiske dag.

Ifølge NettDoktor.no utløses besvimelse ofte av en stressituasjon som er preget av angst og spenning og kanskje smerter, og når man oppholder seg i varme, og i overfylte rom med dårlig utlufting.

Hyller Jackson

Jenta, som ble best kjent for sin runde med jente-sex under suksesserien, benytter også bloggen sin til å skrive at hun nå har fått et nytt syn på livet de siste dagene, på grunn av dødsfallet til Michael Jackson.

«Må ærlig innrømme at jeg har vært langt nede de siste par dagene, mye som har skjedd og det med Michael Jackson gikk veldig innpå meg. Fikk meg til å få et annet syn på livet og forstå at vi faktisk ikke lever evig, så hvorfor fokusere på det dumme og negative? Hvorfor ikke bare være snille med hverandre og stille opp?», spør Noor i bloggen.

«Vi lever ikke for alltid så hvorfor ikke bare nyte hvert sekund av det og dele våre gleder med hverandre?», legger Noor til, og sier at hun i alle fall har planer om en ny start.

På Twitter? Følg «God kveld Norge» her
Lyst på flere kjendisnyheter? Sjekk «God kveld Norge»

Få de siste kjendisnyhetene på SMS: Send GKN til 1984 (kr. 1,- pr. mld)